Viber
GPS-трекери
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay
 
 
Голосів: 2
Оцінити
Написати відгук

Характеристики

БрендElegant
МаркаEL 100 604
Типковдра з підігрівом
Довжина145 мм
Ширина100 мм
Тип підігрівуу вигляді ковдри
Номінальна напруга12 В
Номінальна потужність45,6 Вт
ВиробникПольща
Гарантія / Сервіс12 місяців
Ціна заштуку
Нагріваючий елементдротяний

Умови оплати

Ви можете купити ковдру з підігрівом Elegant EL 100 604 у Києві, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, та інших містах (доставка кур’єром по місту та Україні). Можлива безготівкова передоплата на розрахунковий рахунок, онлайн оплата пластиковою карткою Visa / MasterCard або оплата за товар на місці — при отриманні.

Офіційний ділер

Опис ковдри з підігрівом Elegant EL 100 604

Особливості роботи

Особливості роботи

Універсальна ковдра з підігрівом Elegant EL 100 604 – це незамінний аксесуар під похолодання. З її допомогою ви зможете почувати себе комфортно незалежно від погоди на вулиці. Основний рівень підігріву – 45 Вт. Ковдра забезпечуватиме рівномірний розподіл тепла, даючи можливість швидко нагрітися при низькій температурі. Додатково для посилення рівня безпеки, механізм має вбудований термостат 10 А, що захищатиме плед від ризику виникнення перегріву.

Якість та ефективність

Ковдра виготовлена із високоякісної тканини, що гарантуватиме довготривалий термін використання. Вона складається з двох шарів флісу, між якими вмонтовані елементи для забезпечення нагріву. Шнур, довжиною в два метри, на кінці обладнаний спеціальним штекером для гнізда прикурювача, на якому знаходиться індикатор роботи приладу. Вмикається/вимикається ковдра безпосередньо за допомогою штекера.

Якість та ефективність
Легкість використання та захист від пошкоджень

Легкість використання та захист від пошкоджень

Універсальний плед підключається до гнізда прикурювача з живленням від 12В. Він не викликає проблем під час ввімкнення та забезпечує рівномірний розподіл тепла по всій площі ковдри. Нею можна користуватися в різноманітних салонах автомобілів. Оптимальні розміри пледу 145 см на 100 см дозволяють використовувати його в різних ситуаціях: в туристичних подорожах, для підігріву задніх сидінь транспортного засобу, тощо.

Задати питання

  • code
Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.