Viber
Газонокосарки
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay
Kenwood

Автомобільна акустика Kenwood KFC-PS504P

Артикул: 134034
знижка -16%
 
 
1 відгук
 
 
Голосів: 1
Оцінити
Написати відгук
4 160 грн.
На складі:  у наявності

Характеристики

БрендKenwood
МаркаKFC-PS504P
Модельний ряд2020 рік
Типорозміркруглий
Типдинаміки 13 см (130 мм)
Тип акустикикомпонентна
Розмір основного динаміка130 мм
Номінальна потужність (4 Ом)45
Максимальна потужність240 Вт
Опір4 Ом
Чутливість86 дБ
Частотний діапазон від63 Гц
Частотний діапазон до24000 Гц
Ціна закомплект

Умови оплати

Ви можете купити автомобільну акустику Kenwood KFC-PS504P у Києві, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, та інших містах (доставка кур’єром по місту та Україні). Можлива безготівкова передоплата на розрахунковий рахунок, онлайн оплата пластиковою карткою Visa / MasterCard або оплата за товар на місці — при отриманні.

Офіційний ділер

Опис автомобільної акустики Kenwood KFC-PS504P

Автомобільна компонентна акустика Kenwood KFC-PS504P — це висококласні динаміки із серії Performance Standard. Вони мають надійну, вдосконалену конструкцію, міцний сталевий кошик, ефективний гумовий підвіс. Цей комплект прекрасно підійде для заміни заводської акустики. У комплект вже входять всі необхідні для монтажу елементи кріплення, що істотно спрощує роботи.

Якісні матеріали та продумана конструкція

Основний НЧ/СЧ-динамік має діаметр 130 мм, він відрізняється досить легкою і простою конструкцією. Серед особливостей можна відзначити збільшений поліпропіленовий дифузор з особливим фірмовим ромбоподібним малюнком. Подібна форма дифузора забезпечує відмінне погашення коливань, що сприяє більш чистому звучанню без спотворень.

Твітер невеликого розміру, він оснащується м'яким тканинним куполом, а також можливістю повороту в обоймі, що дозволить потім легко міняти спрямованість звуку для забезпечення оптимальної настройки його положення. Він відрізняється хорошою збалансованістю і оснащений неодимовим магнітом діаметром 25 мм.

Також тут є кросовери 2 порядки, які вбудовані в акустичні дроти. Усередині термоусадки заховані неполярний електроліт і котушка індуктивності, намотана на феритовий стрижень.

Відмінна якість звучання

Динаміки Kenwood KFC-PS504P допоможуть зробити звучання музики в салоні будь-якого автомобіля максимально природним, потужним і яскравим.

Максимальна потужність складає 240 Вт, а номінальна 45 Вт. Працює акустика в досить широкому частотному діапазоні — від 63 до 24 000 Гц. Зверніть увагу, що ця модель отримала досить потужну магнітну систему. Під час створення акустичної системи і підключення підсилювача врахуйте, що опір динаміка становить 4 Ом.

Задати питання

  • code
Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.