>
В наявності
2999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

92 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Фільм "Зоряні війни: Останні джедаї" представив елітну преторіанську гвардію - смертоносних воїнів, які захищають Верховного лідера Сноука. Їх було створено як данину пам'яті Імператорської гвардії Дарта Сідіуса. Набір LEGO "Елітний охоронець-преторіанець" зображує одного з таких бійців у яскраво-червоному костюмі.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75529 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 92 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Увага! Ліцензований набір ЛЕГО 75529 наразі є раритетним, оскільки випускався з 2017 по 2018 рік.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO в міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні і Світлі Сили. Безліч фігурок і впізнаваних локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи. 

Стиль зібраного охоронця

Зовні преторіанець із цього набору має червону текстуровану броню, яка закриває більшість внутрішніх деталей-шарнірів. Дизайн шолома доповнює цей образ, оскільки виконаний у такому ж кольорі та має виражений козирок. Преторіанська гвардія Сноука знаменита не тільки своїми яскравими обладунками, а й доданими мантіями. У наборі ЛЕГО 75529 тканинний компонент обертається навколо ніг фігури і фіксується круглою плиткою 1x1 з вертикальним стрижнем. Мантія доходить до підлоги і приблизно з середини має прорізи, що дає змогу вільно рухати ногами, але при цьому закриває чорні стегнові деталі. У висоту модель сягає понад 25 сантиметрів.

Як зброю воїн має збірний віброарбір. На його кінцях закріплені сірі леза, а посередині розташовані червоні смуги, що символізують потріскувальну електрику електроплазмової нитки. Представлена зброя вказує на Сьомого вартового, якого в тронному залі корабля "Панування" було вбито Реєм Скайвокером. 

Рухомі частини

Оскільки основою для охоронця виступає низка шарнірних з'єднань, модель може приймати різні динамічні пози. Вони розміщені в області ніг, руки, а також форма шолома забезпечує широкі рухи шиї, що підходить для воїна, який покладається на спритність. Артикуляцію ще більше поліпшено, оскільки є можливість повертати руки вперед і назад, переміщаючи перемикач на спині частини моделі. Ця функція працює як засіб зміщення плечових суглобів, тому руки зможуть перетинати тулуб далеко вперед. 

Крім загальної рухливості, можна взаємодіяти зі зброєю охоронця. Віброарбір може утримуватися у двох руках, а також розділятися на два клинки, по одному для кожної руки.

 

Зберіть одного з найвідданіших солдатів - Сьомого вартового, готового до кінця битися за Верховного лідера Першого ордену, в наборі ЛЕГО "Елітний охоронець-преторіанець".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари