Bridgestone Exedra Max 100/90 R19 57H TT

Хіт
Новинка
Модель: 68837
Виробник: Bridgestone
0
Характеристики
Модель - Exedra Max
Ширина - 100
Профіль - 90
Діаметр - 19
Індекс навантаження - 57 - до 230 кг
Індекс швидкості - H - до 210 км/год
Переглянути все
Під замовлення
5429.00 грн.
Завдаток на товари під замовлення 20%
МОТОШИНИ BRIDGESTONE EXEDRA MAX (E-MAX)

EXEDRA MAX E-MAX – це популярні мотошини компанії BRIDGESTONE, що входять до лінійки шин для круїзерів, яка вийшла на світовий ринок ще на початку 80-х років. Гума випускається просто у величезній кількості типорозмірів, що дозволяє кожному мотоциклісту підібрати оптимальний варіант для свого двоколісного друга, з урахуванням його особливостей, технічних характеристик та стилю водіння. Модель дозволяє з максимальним комфортом тривалий час подорожувати на байку, а відмінне зчеплення з трасою, найвищий рівень керованості та довговічності робить її найкращим вибором для круїзерів.

Особливості протектора задньої та передньої покришки

Малюнок на задній та передній покришках не однаковий, тому що вони призначені для виконання різних завдань. Передня шина має центральну канавку, що проходить по всій поверхні, яка знижує параметри аквапланування та покращує зчеплення з трасою у дощ. Бічні канавки короткі та прямі, завдяки чому підвищені параметри керованості та зносостійкості.

Канавка, розташована по центру задньої шини, має низький коефіцієнт порожнечі, що сприяє підвищенню тяги та довговічності. Усі канавки для дренажу на плечових зонах утворені перетином ліній під прямим кутом. Таке розташування дозволяє ефективно прибирати воду з плями контакту з дорогою, підвищуючи стійкість мотоцикла на мокрому асфальті, покращуючи зчеплення з покриттям на поворотах.

Ця модель мотоциклетних шин має три варіанти виконання – діагональний, діагонально-опоясаний та радіальний. Кожен з них має свої особливості та переваги, демонструє ідеальний комфорт та керованість у поєднанні зі своїм типорозміром. Купити цю гуму для байків-круїзерів можна у нашому інтернет-магазині metrader з гарантією та за конкурентними цінами.

Загальні
Модель Exedra Max
Ширина 100
Профіль 90
Діаметр 19
Індекс навантаження 57 - до 230 кг
Індекс швидкості H - до 210 км/год
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.