>
В наявності
3349 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

565 шт.
1 шт.
38.2 × 26.2 × 7.05 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3718 грн
3634 грн
+ =
4748 грн
4525 грн
+ =
7798 грн
6864 грн
+ =
4128 грн
3949 грн
+ =
5198 грн
4773 грн
+ =
7348 грн
6709 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зустрічайте новинку червня із серії LEGO Minecraft під назвою 21173 "Небесна вежа". Цей набір розповість нам про надзвичайну споруду, яка витає в хмарах. Такого біому в оригінальній грі немає, але багато подібних споруд присутні в різних додатках, модифікаціях і ігрових серверах. Сама концепція побудови будівель в небі цікава тим, що вони знаходиться над звичайним світом і просто так туди не потрапити. Пропонуємо переглянути всi споруди з набору детальніше.

Небесна вежа

Небесна вежа виглядає досить високою будівлею в порівнянні з іншими будівлями в різних наборах. Цікаво те, що вежа, як і інші споруди витає над великою хмарою. Для її побудови використовуються різні матеріали: земля, піщаник, вугільні блоки і призмаринова цегла. Забратися на гору буде непростим завданням, так як тут немає сходів або щось подібного, а тільки ліани, якими обросли стіни. Додатковою перешкодою до підйому будуть пара фантомів, що літають навколо вежі. Дивлячись на конструкцію вежі, можна зробити висновок, що бій з фантомами найкраще проводити діставшись до самої вежі. Вище також є огороджений оглядовий майданчик.

Дім коваля

Будинок коваля також витає над хмарами і зроблений з таких само матеріалів, що і небесна вежа. Щоб дібратися до входу, нашому герою доведеться лізти вгору по ліанах. При вході нас зустрічать потужні залізні двері, біля яких є два ліхтаря. Всередині будинку повно інструментів для створення ковальських виробів. Стоїть верстак, ковадло і каменеріз. У стіну вбудована піч, від якої назовні виходить величезний чорний димар. Дах будинку знімається для зручності гри в приміщенні.

Небесний город

Невелике доповнення до основних будівель у вигляді невеликого шматочка землі, який витає на хмарі. Можна побачити, що велика частина землі засаджена картоплею і редискою. Між грядками розтеклася вода, яка падає вниз до хмари, утворюючи щось схоже на маленький водоспад.

Об'єднайте набір

За задумом авторів цього набору, всі три споруди можна об'єднати в одну загальну будівлю використовуючи їх хитрі конструктивні особливості. Для того щоб об'єднати будівлі знадобиться:

  1. Зняти дах з будинку коваля і оглядовий майданчик з вежі.
  2. На місце даху поставити оглядовий майданчик, а після на нього закріпити вежу.
  3. На самий верх приєднати дах від будинку коваля.
  4. Невеликий город приставити до лівої стіни будинку.

Ось і все, тепер у вас є великий будинок з городом і вежею.

Об'єднувати всі елементи в один не обов'язково, можна залишити їх окремо. Але варто пам'ятати, що у цього набору є така крута можливість.

Мініфігурки

У наборі присутня ексклюзивна фігурка пілота, який дуже незвичайно одягнений. На ньому можна побачити незерітовий шолом і крила, які можна зняти. Озброєний тризубом і має при собі ракету-феєрверк.

Є і ексклюзивні істоти, які поки що присутні тільки в цьому наборі — пара фантомів. Вони мають рухливі кінцівки і голову. Також з хвоста виходить прозора деталь, за яку можна підвісити фантома. Вона буде створювати ілюзію польоту і доповнювати антураж.

Також є фігурка кішки рудого забарвлення.

Як замовити набір?

Купити набір ЛЕГО Майнкрафт 21173 "Небесна вежа" можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари