Viber
GPS-трекери
Закрити
Замовляйте
Цілодобово
Оплата
Готівкова, при отриманні, безготівкова
Visa, MasterCard, Apple Pay, Google Pay
Konner&Sohnen

Інверторний генератор на бензині Konner&Sohnen KSB 22i S

Артикул: 137241
безкоштовна доставка
Оцінити
Написати відгук
17 999 грн.
На складі:  у наявності

Характеристики

БрендKonner&Sohnen
МаркаKSB 22i S
Модельний ряд2020 рік
Типінверторний генератор на бензині
Об’єм4 л
Потужність2000 Вт
Запуск двигунаручний
Живленняоднофазне
Номінальна напруга220 В
Номінальна потужність1800 Вт
ПриміткаТип двигуна: KSB 100i;
Рівень шуму, дБ: 87
ВиробникНімеччина
Гарантія / Сервіс24 місяця
Ціна заштуку
Рівень шуму, дБ62
Тип двигуна4-тактний
Потужність двигуна, кВт1,99
Розхід пального, г/кВт*год430
Час безперервної роботи, год5
Кількість розеток2
Тип паливабензин
Охолодженняповітряне
Тип альтернаторасинхронний
Матеріал обмотки альтернаторамідь
Особливості генераторапаралельне підключення
Тип розеток2 x 16 А (220/230 В)

Умови оплати

Ви можете купити інверторний генератор на бензині Konner&Sohnen KSB 22i S у Києві, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, та інших містах (доставка кур’єром по місту та Україні). Можлива безготівкова передоплата на розрахунковий рахунок, онлайн оплата пластиковою карткою Visa / MasterCard або оплата за товар на місці — при отриманні.

Офіційний ділер

Опис інверторного генератору на бензині Konner&Sohnen KSB 22i S

Портативний побутовий генератор Konner&Sohnen KSB 22i S призначений для забезпечення безперебійного живлення в приватному будинку, на дачі, в дорозі, а також при виконанні різних будівельно-ремонтних робіт, коли потрібно джерело електроенергії для підключення електроприладів або інструменту.

Номінальна потужність пристрою становить 1800 Вт, а максимальна — 2000 Вт. До головних переваг цієї моделі можна віднести те, що це проста в експлуатації, зручна і практична модель. Його всюди можна брати з собою завдяки невеликому розміру і вазі.

Особливості інверторного генератора

Правильна синусоїда

Правильна синусоїда

Завдяки висококласному процесору, вбудованому в електронний блок управління, забезпечується стабільна частота і рівне вихідна напруга. Пристрій видає перемінний струм напругою 230 Вольт. Тобто цей генератор можна використовувати для підключення складної електроніки, яка має підвищену чутливість до перепадів напруги в мережі. Тут їх не буде.

Надійний двигун

Надійний двигун

В цій моделі використовується фірмовий двигун К&S. Всі силові установки цієї марки відрізняються стійкістю до механічного впливу і стабільною роботою без збоїв. Крім того, двигун відповідає вимогам європейських стандартів якості, зокрема, екологічному стандарту euro v.

Зручна панель управління

Зручна панель управління

На панелі управління передбачені системи для того, щоб контролювати основні робочі показники агрегату. Тут розташовується перемикач режиму економічної витрати палива, він дозволяє скоротити витрату палива практично у два рази. Також є кнопка reset для перезавантаження пристрою і відновлення подачі живлення. Для підключення обладнання на передній панелі є стандартний роз'єм 220 В і додатковий 12 В.

Мідна обмотка альтернатора

Мідна обмотка альтернатора

В інверторних генераторах цієї серії встановлено надійний альтернатор синхронного типу, який має повністю 100% мідну обмотку. Завдяки цьому пристрій здатний без пошкоджень витримувати максимальні навантаження, це також гарантує тривалий термін експлуатації пристрою.

Оригінальний дизайн

Оригінальний дизайн

Генератор отримав особливу форму корпусу, яка спеціально розроблялася для того, щоб забезпечити хорошу стабілізацію пристрою під час роботи. Крім того, корпус відрізняється хорошим показником поглинання шуму, тобто генератор працює максимально тихо. Рівень шуму lpa (7 м) не перевищує 62 дБ.

Паралельне підключення

Паралельне підключення

Допускається підключення двох генераторів паралельно. Завдяки цьому можна легко подвоїти вихідну потужність, з'єднавши два пристрої разом. Це дозволить підключити техніку більшої потужності. Для паралельного підключення на передній панелі є спеціальний роз'єм.

Компактні розміри

Компактні розміри

Невеликі габарити і невелика вага конструкції істотно розширюють сферу застосування пристрою. Його легко перевозити і зберігати. Такий побутовий генератор просто не замінимо на відпочинку, в поході, в кемпінгу, під час риболовлі або полювання. Його можна взяти з собою на дачу або пікнік.

Набір аксесуарів в комплекті

Набір аксесуарів в комплекті

В комплекті є все необхідне для роботи: 2 вилки 16 А (230 В), свічковий ключ, викрутка, кабель для підключення зарядного пристрою.

Задати питання

  • code
Знайдено: 0 товарів
Показати товари >
Для здійснення покупок дозвольте, будь ласка, приймати cookie в своєму браузері.