Осушувач повітря Ballu BD30U

Осушувач повітря Ballu BD30U

8 640 грн.

В наявності

8 640 грн.

Код товара: 25042
Категорії: ,

Опис

Опис Ballu BD-30U

Не дивно, що далеко не у кожного вдома або в офісі створені ідеальні умови для життя і роботи. У цьому випадку мова йде саме про мікроклімат в приміщенні, який залежить від багатьох нюансів. Комфортна температура, безумовно, важлива, але не менш важливим параметром є відносна вологість повітря.

Надлишок вологи в повітрі, як і її нестача, несприятливим чином впливають на наше здоров’я і самопочуття. Саме тому важливо контролювати цей параметр, використовуючи всі можливі засоби і технології.

Одним із варіантів, який має високу ефективність, є професійні осушувачі повітря. Представляємо вашій увазі модель BALLU BD30U з продуктивністю до 30 л на добу, яка може стати відмінним рішенням для приміщень площею до 42 квадратних метрів.

Навіщо вам осушувач

Незалежно від того, чи потрібен він вам за станом здоров’я, або ви просто хочете додати затишку житловому середовищу, осушувач повітря BALLU BD30U має величезне значення для якості вашого життя. Наша велика колекція осушувачів повітря охоплює широкий діапазон цін, що дозволяє вам знайти модель, яка відповідає вашим потребам та бюджету.

Осушувачі повітря за доступною ціною, такі, як популярний BALLU BD30U, використовують прості, але ефективні засоби управління атмосферою в будь-якому приміщенні. Завдяки сучасним технологічним рішенням, ця техніка гарантує дивовижні результати та має наступні характеристики:

  • надійність;
  • довговічність;
  • енергоефективність;
  • стильний зовнішній вигляд;
  • мінімальний рівень шуму в роботі.

Осушувач повітря Ballu BD30U споживає всього 530 ват, при цьому може використовуватися в приміщеннях з великим рівнем вологи, навіть у закритих басейнах, лазнях, саунах.

Модель досить компактна для своєї продуктивності, при цьому її легко переміщувати, завдяки вбудованій ручці і коліщаткам. Є три основні режими роботи: осушення, іонізація, сушка білизни. Для управління функціоналом використовується панель над пристроєм, на якій відображаються режими роботи і параметри.

Якщо ви шукаєте досконалий осушувач повітря, Ballu BD30U може бути явним претендентом, що гарантує ідеальний контроль над мікрокліматом. Важливою для багатьох стане можливість іонізації: модель забезпечує повне очищення повітря, завдяки запатентованій технології стерилізації, яка знищує шкідливі і небезпечні патогени.

Для ефективної роботи не забувайте про рекомендований діапазон роботи, а також про своєчасне сервісне обслуговування. Мінімальний сервіс дозволяє максимально продовжити термін служби вашого осушувача.

Характеристики осушувача повітря Ballu BD30U

Для квартир площею до: 50 м2
Продуктивність при 30o/80%: 30 л
Робочий діапазон (температура): от +5 до +32°С
Витрата повітря: 230 м3/год
Холодоагент: R410a
Клас захисту: IPX0
Параметри електроживлення В/Гц: AC220-240V/50Hz
Макс. споживаний струм А: 2.4
Макс. споживана потужність кВт: 0.53
Рівень шуму (3м) – (дБ (А)): 47
Вага (кг): 13.00
Висота (мм): 512
Ширина (мм): 343
Глибина (мм): 240
Дисплей: Так
Тип управління: Електронне
Об’єм бака для конденсату (л): 5

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Керування

Технічні дані
Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна виробник

Гарантія від виробника

Інші
Тип

Спосіб встановлення

Мобільний

Принцип дії

Конденсаційний

Вологовидалення, л/добу

30 л

Оснащення

Датчик вологості
Дисплей
Захист від переливу з автоматичним відключенням
Таймер

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Осушувач повітря Ballu BD30U”“