Спортивний годинник Garmin Forerunner 945 (010-02063-01/010-02063-00)

Спортивний годинник Garmin Forerunner 945 (010-02063-01/010-02063-00)
В наявності
Модель: 010-02063-00
Артикул: 010-02063-00
Виробник: GARMIN

16 932 грн


Скорочений опис

Опис Спортивні годинник Garmin Forerunner 945 (010-02063-00) Годинники преміум-класу для бігу / тріатлону з GPS і музикою Синхронізація з преміальними музичними сервісами 1 & nbsp; або зберігання до 1000 п... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

Опис Спортивні годинник Garmin Forerunner 945 (010-02063-00)

Годинники преміум-класу для бігу / тріатлону з GPS і музикою

  • Синхронізація з преміальними музичними сервісами 1 & nbsp; або зберігання до 1000 пісень на пристрої та підключення до навушників (продаються окремо) з технологією Bluetooth & reg; для прослуховування музики без телефону
  • Функції спостереження за ефективністю, включаючи VO2 max і статус тренування з коригуванням на спеку, стан акліматизації до умов високогір'я, фокус тренувального навантаження, час відновлення, аеробний і анаеробний ефект тренування
  • Система безконтактних платежів 2 & nbsp; Garmin Pay & trade; дозволяє виконувати оплату за допомогою годинника, щоб ви могли залишати гаманець і банківські картки вдома
  • Кольорові карти на екрані годин не дадуть вам загубитися під час пробіжки
  • Функції, пов'язані з безпекою і стеженням, включають виявлення аварій (під час деяких типів занять) і допомогу; обидві функції забезпечують передачу поточних координат місця розташування контактам для екстреного зв'язку 3
  • Період роботи батареї: до 2 тижнів в режимі смарт-годин, 10 годин у режимі GPS з музикою і до 60 годин в режимі UltraTrac & trade;

    Модель Forerunner 945 являє собою смарт-годинник з GPS, розроблені спеціально для серйозних спортсменів. Ми створили цей годинник спеціально для вас & ndash; для бігунів і тріатлоністів. Ви можете бути впевнені, що під час підготовки до наступної перемоги вам допомагатиме ідеальний інструмент.

    Garmin Coach

    Скористайтеся послугами безкоштовного тренера, який буде завжди під рукою , для підготовки до дистанції 5 км, 10 км або напівмарафону.

    Спортивні програми

    Використовуйте предзагруженной профілі занять для кросового бігу , плавання, бігу, велоспорту, ходьби, веслування, бігових і гірських лиж, гольфу і т.д.

    Бігова динаміка < p> При використанні з сумісним аксесуаром Forerunner 945 вимірює найважливіші показники бігу, такі як частота кроків, довжина кроку, час контакту з землею, баланс і багато іншого.

    Ефективність тренування < p> Під час бігу пристрій аналізує темп, частоту серцевих скорочень і варіабельність серцевого ритму, щоб в режимі реального часу оцінити вашу поточну ефективність виконання вправи.

    статус тренування

    Цей показник оцінює історію ваших останніх тренувань і показники ефективності, щоб ви знали, продуктивно ви тренуєтеся, досягаєте максимуму або перевищуєте ліміт.

     < / p>

    Ефект тренування Подивіться, як ваші тренування впливають на розвиток витривалості, швидкості і сили зі зворотним зв'язком по аеробних і анаеробних тренувальним ефектів.

    Тренувальне навантаження

    Цей показник вимірює об'єм ваших вправ за останні 7 днів і порівнює його з оптимальним діапазоном для вашої фізичної підготовки і недавньої історії тренувань.

    Кольоровий карта

    Незалежно від того, чи працюєте ви по вулицях міста або по щільно вкритим стежках, в Forerunner 945 вбудовані карти, які допоможуть вам не збитися зі шляху.

    Синхронізація з Garmin Connect & trade;

    Завантажте свою активність в додаток Garmin Connect, щоб взаємодіяти з великим інтернет-спільнотою, де знаходяться в дорозі люди можуть подк Люча і змагатися - і навіть ділитися своїми перемогами в соціальних мережах.

    Пульсометр на зап'ясті

    Покращена технологія оптичного пульсометра дозволяє вимірювати інтенсивність ваших фізичних занять, а також варіабельність частоти пульсу для розрахунку балів рівня стресу. Крім того, пульсометр працює під водою без нагрудного датчика.

    Підтримка декількох супутникових систем GNSS

    Годинники використовують кілька глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, ГЛОНАСС і Galileo) для можливості розрахунку місця розташування в більш складних умовах, ніж при застосуванні однієї системи GPS.

    Спортивні показники

    Перегляд розширених спортивних показників, включаючи дані біговій динаміки, значення VO2 max з коригуванням на спеку і високогір'ї, рекомендації по відновленню та інше.

    Батарея

    Отримайте до 2 тижнів автономної раб Оти ​​в режимі SmartWatch і до 10 годин в режимі GPS з музикою. Використовуйте режим UltraTrac & trade ;, щоб переконатися, що у вас достатньо сил, щоб пережити найдовшу гонку.

    Розрахунок кругових маршрутів < p> Введіть бажане відстань, і пристрій видасть кругові маршрути, які приведуть вас назад до початкової точки. Функція розрахунку популярних маршрутів Trendline & trade; допоможе вам використовувати кращі місцеві стежки.

    Функція ClimbPro

    Використовуйте функцію планування підйомів ClimbPro для перегляду актуальної інформації про поточний і майбутніх підйомах, включаючи ухил, відстань і набір висоти.

    Навігація від повороту до повороту

    Слідуйте за маршрутом або дистанції за допомогою інструкцій для руху від повороту до повороту, щоб ви були заздалегідь попереджені про майбутні маневри.

    Датчик Pulse Ox

    Датчик Pulse Ox, який використовується для оцінки акліматизації до умов високогір'я і спостереження за сном, направляє промінь св ета на ваше зап'ястя, щоб визначити, наскільки добре ваш організм засвоює кисень.

    Монітор енергії Body Battery & trade;

    Оптимізуйте запаси енергії свого організму, використовуючи показники варіабельності частоти пульсу, стресу, сну та інші дані, для визначення свого стану на поточний момент & ndash; чи готові ви до навантаження або маєте потребу у відпочинку.

    Відстеження менструального циклу

    Додаток Garmin Connect дозволяє відстежувати ваш цикл, записувати фізичні і емоційні симптоми, а також дізнаватися корисну інформацію про тренування і харчування в кожній фазі циклу. Ви можете переглядати інформацію про цикл прямо на екрані годин. Також пристрій відображає нагадування про циклі, детальну інформацію та симптоми для конкретного дня.

    Музичні програми

    Зберігайте до 1,000 пісень або отримуйте доступ до потоковим додатків від сумісних сервісів, включаючи Spotify & reg ;, Deezer і Amazon Music.

    Послуга Garmin Pay

    Сплачуйте покупки за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay через провайдерів-учасників.

    Сповіщення від смартфона

    Переглядайте електронні листи, текстові повідомлення і попередження прямо на екрані годин при сполученні з сумісним пристроєм. < p>

    функції безпеки і спостереження

    якщо ви не відчуваєте себе в безпеці, або якщо годинник зареєстрували аварію, то функції допомоги і виявлення аварій передадуть ваші координати контактам для екстрених ситуацій.

    Магазин Connect IQ & trade;

    Завантажуйте циферблати, додавайте поля даних і отримуйте програми та віджети з магазину Connect IQ.

    Мітки: Garmin Forerunner 945 (010-02063-00)

    Увага

    Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00