Кухонний набір Victorinox SwissClassic In-Drawer 6.7143.5

10692.00грн. 8126.00грн.
Є в наявності
Опис Набір ножів Victorinox SwissClassic In-Drawer 6.7143.5 (5 предметів):

Кухонний набір Victorinox SwissClassic Vx67143.5 – функціональний комплект ножів, що стане надійною основою для створення широкого ряду смачних страв.

У набір входять ножі різних моделей, кожна з яких має своє конкретне призначення. Один ніж знадобиться для оброблення м'яса, інший – для декорування і очищення овочів і фруктів, третій – зробить більш ефективним процес підготовки риби до приготування і т. д.

Запорукою зносостійкості, практичності і довговічності ножа є матеріал виготовлення – нержавіюча сталь найвищої якості. Такого металу не страшні корозійні процеси, активний контакт з водою, а також часті механічні навантаження. В силу своєї гнучкості, лезо із сталі легше, швидше і безпечніше виконує кухонні роботи, ніж аналоги з металу іншого типу.

Рукояті ножів з набору Викторинокс Свісс Класік, виконані з ударостійкого, термопластика, виконаного на основі екологічного, вдруге переробленої сировини, у складі якого відсутні речовини, небезпечні для людського здоров'я та довкілля.

Додатковою перевагою рукоятей є їх матове, шорстке на дотик покриття, що перешкоджає ковзанню ножа в руці під час його безпосереднього використання.

Підставка для ножів виконана з натурального світлого дерева. Щоб убезпечити такий виріб від руйнівного впливу вологи, жирних і маслянистих речовин, а також появи сколів та тріщин, його поверхня обробляється спеціальними захисними складами.

Викторинокс Свісс Класік – дуже зручний і практичний набір. Він може стати відмінним подарунком до свята для ваших рідних або близьких, захоплених кулінарним мистецтвом.

Комплектація Набір ножів Victorinox SwissClassic In-Drawer 6.7143.5 (5 предметів):

Ніж для хліба - довжина леза 21 см;

Ніж Сантоку - довжина леза 17 см;

Нож кухонный - длина лезвия 19 см;

Нож для томатов - длина лезвия 11 см;

Нож для чистки - длина лезвия 8 см;

Подставка.

 

 

ТЕХНИЧЕСКИЕ ПАРАМЕТРЫ
  • Серии: Swiss Classic
  • Вес (кг): 2.044
  • Вид товара: Кухонный набор
  • Материал рукояти/накладок: Полипропилен
  • Материал лезвия: Нержавеющая сталь
  • Гарантия: Пожизненная
  • Страна происхождения: Швейцария
  • Тип выпуска товара: Серийный
Вес, кг 1,8 кг
Длина, см 435 мм
Материал Дерево
Материал клинка Сталь
Материал рукоятки Нейлон
Страна производитель Швейцария
Цвет Черный

Ще не було питань.