Складаний ніж Victorinox CLASSIC SD WOOD 0.6221.63B1

1857.00грн. 1393.00грн.
Є в наявності

Швейцарський ніж Victorinox Classic SD Wood блістер (0.6221.63B1) - багатофункціональний предмет початкового рівня для повсякденного використання, будь-яка робота з яким стане для Вас задоволенням, незалежно від умов: будь Ви на природі, або ж у гаражі. Модель стане корисною для автолюбителів, шанувальників пішого та велотуризму, полювання, риболовлі. Також, безсумнівно, стане ідеальним помічником в умовах міста. Даний армійський ніж може бути чудовим першим ножем для людей будь-якої вікової категорії. Модель випускається з 2019 року. Накладки рукоятки виготовлені з елегантною та міцної деревини європейського горіха. Упаковка - блістер.

Зручність експлуатації
Класик СД Вуд блістер (0.6221.63B1) - створений для того, щоб виконувати більшість завдань з максимальним результатом. Купивши такий ножик, Ви можете забути про всі умовності, адже предмети, включені в ньому, допоможуть впоратися з щоденними завданнями. Але і на цьому зручність ножа не закінчується. Складник має вкрай привабливі габарити для мандрівників - 58 х 18 х 9 мм, а вага всього 20 грамів! Ви можете покласти його в кишеню штанів, або ж підвісити до ключів, і він не буде заважати зовсім.

Матеріали
Прагнення до досконалості і постійне підкорення вершин, для чого призначені швейцарські ножі. За якістю збірки і маркою сталі Classic SD Wood блістер (0.6221.63B1) не відрізняється від класичних швейцарських ножів. Це високоякісна нержавіюча сталь. Даний матеріал перевірений роками, і прослужить максимально довго. Але гідність проявляється не тільки в якості інструмента, але і в корпусі. Рукоять моделі виконана з горіха зі стильною текстурою.

Якість і надійність
В ножі Викторинокс SD Wood блістер (0.6221.63B1) передбачено все необхідне, щоб бути корисним, він може працювати як з деревом, так і з металом. І якщо зазвичай багатофункціональність пристрою не є запорукою якості, то у випадку з швейцарські ножі Victorinox це правило не працює. Багатоступеневий контроль якості та кращі матеріали роблять ніж Victorinox гідним свого господаря - практичним, надійним і універсальним.

Інструменти:

Лезо.
Пилка для нігтів
Викрутка 2,5 мм.
Ножиці.
Кільце для ключів.
Матеріал рукояті: деревина горіхового дерева.

  • Тип: доладні ножі
  • Кількість функцій: 5
  • Інструменти в наборі: великий клинок, пилочка для нігтів, ножиці, мала плоска викрутка, кільце для ключів
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Довжина: 5.8 см
  • Матеріал рукоятки: дерево горіха
  • Колір: коричневий
  • Вага: 20 г
  • Розміри, мм: 58 x 18 x 9мм
  • Бренд: Victorinox (Швейцарія)

Ще не було питань.