Bark BT-330 (Барк БТ-330) надувний моторний човен + слані

13450.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark BT-330 (Барк БТ-330) надувний моторний човен + слані

Барк ВТ-330 — найбільший, простір і місткий плоскодонний моторний човен у модельному ряду виробника. Вона буде комфортною для 2-3 рибалок або для 4 осіб, які просто прогулюються в човні без додаткового обладнання. Як і всі моторні човни Bark, BT330 характеризується великою кількістю днищових слань, посиленим дном і оптимальним фурнітурним обладнанням.

Під час виготовлення надувного човна застосовується ПВХ, що складається з 5 шарів, з армувальним кордом. На дні використана щільніша тканина 1100 г/м2 (на балонах 950 г/м)2). У поєднанні із захисними молдингами під балонами, а також широким припливальним брусом периметром човна, вона робиться стійкішою до пошкоджень.

40-сантиметровий балон підвищує стійкість човна на хвилі та її вантажопідіймальність. Але також збільшується вітрильність, що робить досить складним керування лодкою Барк БТ-330 поодинці. Жорстке дно формують 7 окремих паєл із вологостійкої фанери, які дають змогу впевнено стояти в човні. Пайоли протягуються в спеціальні кишені перед надувом.

Bark BT 3.30 комплектується двома розбірними веслами, але, звичайно ж, такі човни спочатку створюються для використання з підвісними моторами. Транець конкретної цієї моделі розрахований на двигуни потужністю до 15 л.с. Спеціальні транцові накладки забезпечать надійніше кріплення мотора, а також захистять від пошкодження струбцинами. До комплекту входять два сидіння, одне з яких (заднє) зсувне, що дає змогу встановити його в максимально зручному для керування двигуном місці.

Для більшої безпеки човен розділений на три герметичні відсіки, що дає змогу утримати його на плаву навіть з одним повністю спущеним балоном. Кожен балон обладнаний окремим клапаном і накачується за допомогою ножного дворежимного насоса об'ємом 6 літрів. Для полегшення цього процесу, рекомендуємо використовувати електричний насос «Турбінка», за допомогою якого час надування човна скорочується втричі.

Весь комплект човна BT-330 поміщається в одну транспортувальну сумку, яка обладнана чотирма ручками та кишенею для документів. Для перенесення човна в надутому вигляді, на її балонах проклеєно п'ять транспортувальних ручок, передню з яких можна використовувати як буксир.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнамоторна
Пасажироммісність (чел)4
Довжина зовнішня (см)330
Ширина зовнішня (см)160
Довжина кокпіта (см)250
Ширина кокпіта (см)80
Діаметр балона (см)40
Кількість гермовідсеків (шт)3
Вантажність (кг)430
Щільність матеріалу балонів (г/м2)950
Щільність матеріалу днища (г/м2)1100
Максимальна потужність мотора (л.с.)15
Тип днищевого пайолурейковий пАЙол
Тип сиденийстаціонарне + пересувне
Наявність транцяда
Тип транцястаціонарний фанерний
Тип веселихвесла стандартна
Привальний брусда
Перепускной клапаннемає
Фурнітура для якореннянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)41
Гарантия (мес)36

Габарити паковання

Ширина (см)50
Висота (см)130
Глибина (см)45

Комплектація

Лодка1
Сидіння2
Весло2
Слань7
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Інструкція користувача1
Сертифікат РСУ1

Ще не було питань.