Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
5 549 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Інтегрований в Omada SDN: автоматичне призначення налаштувань (Zero-Touch Provisioning), централізоване хмарне управління та розумний моніторинг. Централізоване керування: хмарний доступ та мобільний додаток Omada для зручного керування мережею. До 4 портів WAN: 1 гігабітний SFP-порт WAN, 1 гігабітний порт WAN RJ45, 2 гігабітних порти WAN / LAN для оптимізації пропускної здатності. VPN з високим рівнем захищеності: підтримка до 100 тунелів LAN-to-LAN IPsec, 50× OpenVPN×, 50× L2TP і 50× PPTP VPN-підключень. Набір функцій безпеки: продвинуті політики брандмауера, захист від DoS-атак, фільтрація по IP/MAC/URL та інші функції безпеки для захисту вашої мережі і даних.
Характеристики
USB-порт ні
Акумуляторна батарея ні
Діапазон частот ні
Кількість портів LAN 4
Кількість портів SFP/SFP+ 1
Категорія LTE ні
Колір Black
Конструкція антен ні
Можливість підключення зовнішніх LTE антен ні
Підтримка 3G/4G/LTE (cлот для SIM-карти) ні
Підтримка Mesh ні
Підтримка РоЕ ні
Площа покриття ні
Призначення роутера серверний
Стандарт Wi-Fi ні
Тип Дротові
Швидкість портів LAN 1 Гбіт/с
Швидкість портів SFP/SFP+ 1 Гбіт/с

Ще не було питань.