Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Стілець GT Racer X-D28 Plus Velvet Brown 4820241176403

Артикул: 90720
1 614 грн

Варианты: Коричневий

  • 1 614 грн
  • уточняйте
  • уточняйте
  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Кухонний стілець GT RACER X-D28 Velvet – це виріб, який допоможе зробити приміщення більш комфортним і затишним. М'яка спинка та злегка заокруглена форма сидіння дозволяють розміститися в ньому максимально зручно. За рахунок середньої висоти стільця він добре підтримує тіло та допомагає забезпечити правильну посадку. Така модель буде зручна як у просторій, так і в невеликій кухні. До того ж стілець виконуватиме декоративну функцію й стане яскравим акцентом в інтер'єрі.

Для створення каркаса стільця використовується дерево. Це безпечний та стійкий до пошкоджень матеріал, завдяки цьому виріб використовується протягом тривалого терміну. За рахунок цільної конструкції сидіння та спинки, стілець нагадує крісло, і сидіти в ньому досить зручно.

Як матеріал оббивки використовують м'який оксамит. Цей матеріал виглядає благородно та надає кухні атмосферу затишку та тепла. До того ж він довго зберігає початковий колір, стійкий до появи потертостей, не вбирає сторонні запахи, що особливо важливо для кухні, і не потребує складного догляду.

До того ж оксамит вдало поєднується з дерев'яними ніжками стільця. Завдяки цьому, виріб гармоніюватиме з різними стилями інтер'єру. Максимальне навантаження на цей виріб складає 110 кг. Вибравши модель GT RACER X-D28, ви матимете стильне та практичне рішення.

Основні характеристики
Серія X-D28 Plus Velvet
Тип Кухонний стілець
Матеріал каркаса Дерево
Матеріал оббивки Оксамит
Максимальне навантаження 110 кг
Матеріал рами Дерево
Вага 3,5 кг
Колір Коричневий
Габарити крісла
Висота виробу 77,5 см
Висота сидіння 45 см
Висота спинки 38 см
Глибина виробу 54 см
Глибина сидіння 36,5 см
Ширина виробу 48 см
Ширина сидіння 48 см
Ширина спинки 43,5 см
Гарантія 12 місяців

Просмотренные товары