Стаціонарний блендер Bosch MSM66110

Стаціонарний блендер Bosch MSM66110
В наявності
Модель: MSM66110
Артикул: MSM66110
Виробник: BOSCH

1 432 грн


Скорочений опис

Опис Найважливіші особливості пристрою Мотор потужністю 450 Вт забезпечує швидку і чудову обробку їжі. & nbsp; Кнопка & nbsp; Turbo & nbsp; ідеально підходить для важкої роботи. & n... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

Опис

Найважливіші особливості пристрою

Мотор потужністю 450 Вт забезпечує швидку і чудову обробку їжі.

& nbsp;

Кнопка & nbsp; Turbo & nbsp; ідеально підходить для важкої роботи. & nbsp;

& nbsp;

Квадратне лезо гарантує відмінні ріжучі властивості

& nbsp;

Ніяких бризок при приготуванні їжі.

& nbsp;

Ручка SoftTouch забезпечує безпеку і комфорт використання.

Ергономічна форма, яка ідеально вписується в вашу руку.

& nbsp;

Чи безпечно для здоров'я.

& nbsp;

2 кнопки

Ви можете використовувати блендер з 2 кнопками: для нормальної роботи і турбо. & Nbsp; Кнопка Turbo використовує повну потужність і найшвидші повороти, щоб змішати найтвердіші продукти в одну мить . & nbsp; Таким чином, ви можете впоратися з будь-якою, навіть найскладнішої роботою, і результат завжди буде однаковим. & nbsp; Вирішіть, яку кнопку використовувати для ваших продуктів.

QuatroBlade

Продуманий до найдрібніших деталей, інноваційний дизайн внутрішньої частини наконечника дозволяє ідеально збирати оброблені продукти всередині і краще і швидше подрібнювати. & Nbsp; Виняткова швидкість і ефективність змішування обумовлені вражаючими ріжучими властивостями чотирикутного леза і чудовою формою ніжки, яка запобігає його всмоктування в дно тарілки.

Чистий

Забудьте про бризкати кухонному фартусі, стільниці або навіть про кухонній стіні, яку ви завжди повинні були мити після змішування. & Nbsp; Тепер ваша робота з блендером буде приємною і, перш за за все, чистою. & nbsp; Це пов'язано з особливою конструкцією змішувального наконечника, який запобігає розбризкування.

Змішувальний контейнер з мірної чашкою

приготуйтеся: смачний суп, корисні смузі або інші рідкі страви, які можна закрити і зберігати в спеціальному контейнері в холодильнику. & Nbsp; Контейнер містить мірну склянку, завдяки чому він ідеально підходить в якості дозатора при приготуванні делікатесів. & nbsp;

Нескользящая рукоятка & nbsp; SoftTouch

Сам контакт руки з ручкою блендера обіцяє зручне і безпечне поводження. & Nbsp; Рукоятка має ідеальну, ергономічну форму, а м'яке на дотик неслизьке покриття & nbsp; SoftTouch & nbsp; робить & nbsp; пристрій більш & nbsp; приємним для використання в будь-якій роботі.

Пластиковий корпус

Дизайнери Bosch завжди орієнтовані на матеріали найвищої якості. & Nbsp; Ось чому корпусу виготовлені з перевіреного пластика. & Nbsp; Крім того, вони легкі, надзвичайно практичні і їх легко містити в чистоті.

Кнопка випуску наконечника

Вам більше не потрібно турбуватися про падіння змішувача наконечника під час роботи. & Nbsp; Інженери Bosch розробили чудовий захист - кнопку розблокування мікшерного пульта. & Nbsp; Наконечник може бути видалений лише при натисканні відповідної кнопки.

Аксесуари для миття посудомийної машини

Працювати з блендером тепер буде ще приємніше, тому що після змішування вам більше не доведеться мити складні куточки вручну. & Nbsp; Тепер змішувальний наконечник та інше обладнання (крім блоку двигуна)

Мітки: Стаціонарний блендер Bosch MSM66110

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00