Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Дриль ударний Зеніт ЗДП-1050 профі (851226)

Артикул: 90987
1 929 грн
Сделаем скидку: 115 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Недорогі дрилі для дому Зеніт Профі
Дриль інструмент універсальний. Може використовуватися не тільки для свердління отворів, але і для роботи з кріпленнями. Ми хочемо порекомендувати Вам купити дриль з ударом Зеніт ЗДП-1050 профі. Така можливість використання ще ширше завдяки додатковому функціоналу. На дрилі Зеніт ціна невелика, але інструмент відповідає найвищим стандартам якості. Саме тому придбати таку для домашнього використання буде оптимальним рішенням.

Висока потужність та надійність двигуна
Модель отримала двигун із додатковим запасом потужності. Мотор 1050 Вт здатний виконувати роботу в Інстеноному режимі завдяки якісній системі охолодження. Сам двигун має мідну обмотку. Вона має великий ресурс роботи. Просочена електротехнічним лаком обмотка захищена від короткого замикання та пилу.

Посилений редуктор
Завдяки тому, що шестерні редуктора виконані з металу, вузол здатний витримувати значні навантаження. Слід зазначити, що самі шестерні мають вражаючу стійкість до зносу. Згубність конструкції самого редуктора сприяє збільшенню моменту, що крутить. Для захисту від зовнішніх факторів редуктор закритий металевим корпусом.

Висока продуктивність
Значний момент, що крутить, і максимальна швидкість обертання 3000 об/хв, дозволять вам ефективно виконувати поставлені завдання. Представлена модель відмінно виконує свердління в металі та дереві.

Ударний режим
Модель може виконувати свердління з ударом. Купити ударний дриль для дому Зеніт ЗДП-1050 профі правильне рішення. Модель може використовуватися для роботи з бетоном, цеглою. Так, повноцінно перфоратор їй не замінити, але базові завдання зможете виконувати без особливих складнощів.

Характеристики
Тип обладнання Ударна дриль
Живлення Мережа
Потужність 1050 Вт
Тип патрона Зубчатовенцовий
Кількість швидкостей 1
Максимальна швидкість обертання 3000 об/хв
Регулювання обертання Є
Реверс Є
Діаметр патрону 13 мм
Додатково Корпус редуктора: метал
Вага 2.75 кг
Країна реєстрації бренду Україна
Гарантія 24 місяців + 12 місяців

Комплектація
Дриль
Додаткова рукоятка
Обмежувач глибини свердління
Інструкція
Гарантійний талон

Просмотренные товары