MATADOR Hectorra 5 185/65R14 86T

Код товара: 39453

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: MATADOR;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 185;
    • Профиль: 65;
    • Диаметр: R14;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 86 - до 530 кг;
2186 грн
В наличии

Детальное описание

Matador Hectorra 5 (Матадор Гектора 5) - літня високоскоростна резина для легкових автомобілів і моделей класу SUV, здатних розвивати швидкість понад 250 км/год. Шини випускає міжнародна корпорація Matador, яка є дочернім підприємством німецького концерну Continental AG. Цей бренд активно використовує інноваційні технології у виробництві своїх виробів, а перед відправкою на продаж усі автошини піддаються суворому контролю якості.
Для виготовлення моделей компанія застосовує цілі конструкції з металевого корда і оригінальне резинове покриття, що забезпечує швидку адаптацію до погодних умов і безпечне керування.
До ключових особливостей цього шинного виробника відноситься висока ефективність гальмування на мокрій поверхні, механічний і акустичний комфорт, зносостійкість і паливна економічність.

Шини Matador Hectorra 5 (Матадор Хекторра 5) прийшли на зміну моделі Hectorra 3 MP 47.

Використовуючи інноваційну технологію «VOC FREE», інженерам компанії вдалося знизити викид летучих органічних сполук при виготовленні компаунда. Це забезпечило високий рівень екологічності літніх шин Матадора Гектора 5. Додавання до складу резинової суміші силіків, каучука позитивно вплинуло на ефективність торможення, зносостійкість, зчіплення шин з дорожньою поверхнею, а також знизило протидію каченню.

Удосконалення резинового компаунда і протекторного малюнка дозволяє автошинам продемонструвати прекрасні їздові властивості, сприяє комфортному і безпечному руху. Дизайн протектора моделі Matador Hectorra 5 характеризується покращеним розподілом ламелей. Він був спроектований за допомогою новітніх комп'ютерних технологій, що забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Стійкість автомобіля зберігається на мокрому асфальті навіть при швидкісному проходженні поворотів.

Дренажна система включає кілька кільцевих і безліч поперечних каналів, які ефективно відводять влагу з п'ятного контакту, підвищуючи протидію акваплануванню. Додатково вони сприяють надійному зчіпленню і кращому гальмуванню. Їх особливе розташування на протекторі гарантує довгий термін служби для рівномірного розподілу навантаження по всій поверхні шини.

Багаторічний досвід міжнародної корпорації Matador у розробці автомобільної шини дозволив створити динамічні та ефективні автошини, які цінують оптимальне поєднання «ціна/якість», відмінні їздові характеристики з будь-якими погодними та дорожніми умовами.

Резина Матадор Гектора 5 поставляється для колісних дисків розміром 14 - 20 дюймів. Покупка таких автошин забезпечує безпечну та комфортну поїздку на високих швидкостях у літній період за будь-якого типу дорожнього покриття.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.