Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Диван Richman Симпл New 600 x 1200 x 1090H см Флай 2213 Коричневий

Код: rich10194-1628
Код: rich10194-1628
Фото № 1 Диван Richman Симпл New 600 x 1200 x 1090H см Флай 2213 КоричневийФото № 2 Диван Richman Симпл New 600 x 1200 x 1090H см Флай 2213 Коричневий

Основні характеристики

  • Примітка
    Відправка товару за передоплатою 30%
    Термін виробництва від 15 до 20 днів
  • Модульна конструкція
  • Ширина, см
    120 см
  • Висота, см
    109 см
  • Глибина, см
    60 см
Всі характеристики
Продавець цього товару:
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

9 836 ₴

Огляд Диван Richman Симпл New 600 x 1200 x 1090H см Флай 2213 Коричневий

* виріб може бути виготовлено в будь-який оббивці під замовлення клієнта
● Диван - універсальна м'які меблі, яка надасть вам спальне місце, зону для денного відпочинку і навіть простір для комфортних дружніх посиденьок, облаштує офіс або ресторан . Щоб скористатися всіма його перевагами, потрібно зробити правильний вибір з урахуванням ваших потреб і особливостей.
Представлена ​​модель дивана відрізняється своїм мінімалістичним дизайном і оригінальною забарвленням. Доповнюють картину м'які подушки, якими прикрита рівна спинка. Оббивка додає моделі сучасний зовнішній вигляд.
● Наповнювач
Традиційно в диванах використовуються пружинні блоки. Вони створюють чудову опору для хребта за рахунок своєї жорсткості, тому їх часто використовують в ортопедичних матрацах. Альтернативою їм служать популярні синтетичні матеріали. В каталозі диванів ви знайдете моделі з поролону, синтепону, холофайбера і латексу. Всі вони міцні, довговічні і не викликають алергічних реакцій. Різна щільність дозволяє вибирати оптимальний варіант для кожного - в тому числі для дорослих і дітей, для любителів жорстких і м'яких спальних місць.
Дивани з наповнювачем з пінополіуретану відрізняються зручністю і естетичний зовнішній вигляд. ППУ - сучасний еластичний матеріал, здатний зберігати форму, тому навантаження від ваги людини розподіляється рівномірно. Пінополіуретан практичний і здатний прослужити протягом багатьох років, крім того, такий матеріал безпечний і екологічний. ППУ пропускає повітря, тому гігієнічний - його легко провітрити і просушити.
● Оббивка
Ціни на дивани залежать і від типу покриття. Для віталень і передпокоїв краще вибирати моделі, обтягнуті зносостійкого рогожкою, шенілла або синтетичними матеріалами. Якщо меблі призначається для спальні або дитячої кімнати, кращим вибором будуть м'які натуральні тканини - флок, жаккард або велюр.
У каталозі диванів також представлена ​​меблі, покрита натуральною або штучною шкірою. Вона красива, довговічна і практична - вона майже не вбирає бруд і рідини. При повсякденному догляді її досить протирати вологою ганчіркою.
Комфорт створюють дрібниці. Щоб отримати дійсно затишну обстановку, вам варто придбати недорого дивани з подушками, м'якими підлокітниками і декоративної стяжкою.

Купити Диван Richman Симпл New 600 x 1200 x 1090H см Флай 2213 Коричневий

Характеристики

Основні

Примітка Відправка товару за передоплатою 30%
Термін виробництва від 15 до 20 днів
Вид Прямой
Стиль Мiнiмализм

Механізм та конструкція

Модульна конструкція Ні
Механізм розкладки Немає
Підлокітники Немає
Колір Коричневий

Матеріали та наповнювач

матеріал оббивки Экокожа
Матеріал каркаса Дерево + Металл
Наповнювач пінополіуретан

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.