Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)

Код: 42804-3163
Код: 42804-3163
Фото № 1 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 2 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 3 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 4 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 5 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 6 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 7 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 8 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 9 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)Фото № 10 Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)

Основні характеристики

  • Максимальне навантаження
  • Конструкція основи
  • Колір
    Коричневий з сірим
  • Ширина сидіння
    49 см
  • Глибина сидіння
    49 см
  • Матеріал сидіння
    Экокожа
Всі характеристики
Продавець цього товару:
Люксові меблі
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

14 128 ₴

Огляд Крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958)

Офісне крісло AMF Jeff - строгий класичний варіант без зайвих деталей. Представлено у двох модифікаціях: HB – модифікація для керівника на роликах з високою спинкою; та CF – на полозах, для конференц-залів або зон очікування. Оббивка крісла виготовлена з комбінованої натуральної шкіри, наповнення сидіння та спинки – поролон підвищеної щільності. У тандемі дві модифікації крісел Jeff підкреслять вишуканий смак та серйозність їхнього власника. Завдяки використаним кольорам оббивки крісел моделі прекрасно впишуться в інтер'єр практично будь-якої колірної гами. Крісло AMF Jeff - якість, комфорт і відсутність зайвих деталей. База виконана із хромованої сталі. Навантаження близько 130 кг. Дана модель вдало підійде для відвідувачів до кабінету керівника або конференц-залу. Варіант кольору - Brown/Dark Grey.
Рекомендується для використання в конференц-залах або зонах для відвідування. .
Склад: покриття - PU, основа - 75% поліестер, 25% бавовна.
Зносостійкість по тесту Martindale: 80 000 циклів.
Правила догляду
Кресла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від +5°C до +25°C та відносній вологості повітря від 30% до 70%). Для максимально тривалого збереження первісного виду крісла, необхідно берегти їх від попадання прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, тому що через це може виблиснути їх колір і змінити структуру поверхні. Бережіть підлокітники крісел від механічних пошкоджень: відрегулюйте висоту столу та крісла так, щоб підлокітники не терлися об стільницю або іншу тверду поверхню. Чистіть забруднену оббивку лише спеціальними засобами для догляду за виробами зі шкіри та шкірозамінника. Металевий каркас слід протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів. Плями жиру або дрібні, ледь помітні подряпини можна відполірувати засобами, що чистять, для фарбованого металу.
Колекція: Empire
Артикул: 546958
Підстава крісла: Конференц-основа
Наявність спинки: Так
Наявність підлокітників: Так
Стан: Новий
Матеріал виготовлення та колір: Матеріал каркасу: сталь
Колір каркасу: хром
Матеріал оббивки: екошкіра Nano
Колір оббивки: коричневий/темно-сірий
Наповнення: ППУ високої щільності
Габаритні розміри: Висота виробу: 1000 мм
Ширина вироби: 580 мм
Глибина виробу: 660 мм
Ширина сидіння: 490 мм
Глибина сидіння: 490 мм
Висота від підлоги до сидіння: 450 мм
Висота спинки: 590 мм
Висота підлокітників від сидіння: 220 мм
Максимальне навантаження на виріб: 130 кг
Купити крісло для офісу, для конференц-залів Jeff CF Brown/Dark Grey AMF Хром/Коричневий/Темно-сірий (сталь/екошкіра Nano) (546958) ви можете, оформивши замовлення на нашому сайті, а також за телефоном горячоі лініі.

Характеристики

Основні

Колір Коричневий з сірим
Висота крісла 100 см
Ширина крісла 58 см
Глибина крісла 66 см

Основа крісла

Максимальне навантаження 130 кг
Конструкція основи Конференц-основа

Сидіння

Ширина сидіння 49 см
Глибина сидіння 49 см
Матеріал сидіння Экокожа

Спинка

Висота спинки 59 см
Матеріал спинки Екошкіра

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.