Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)

Код: 11581-4030
Фото № 1 Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)Фото № 2 Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)Фото № 3 Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)Фото № 4 Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)
Продавець цього товару:
PARTNER
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

13 999 ₴

Огляд Тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042)

Удосконалені біноклі із серії Bushnell Engage X в оригінальному камуфляжі Real Tree, які ідеально підходять для спостережень у лісі та гарантують практично повне розмиття фону. Оснащений фіксованим 10-кратним збільшенням та об'єктивом діаметром 42 мм. Завдяки передовим технологіям модель формує зображення з дуже високою роздільною здатністю та контрастністю.

- Біноклі Engage X відповідають стандарту водонепроникності IPX7, тому витримують не тільки дощ, але навіть постійне занурення у воду на глибину до 1 метра. На стовбурі є гумове покриття, завдяки якому бінокль надійно лежить у руці, навіть коли вона мокра.
- Регульовані наочники Twist-Up та діоптрійна корекція дозволяють проводити тривалі спостереження та використовувати бінокль людям з порушеннями зору. Також варто відзначити сумісність зі штативом та плавно працюючу ручку регулювання фокусу.

Використовувані технології:

- Повністю багатошарове покриття : всі поверхні повітря-скло багаторазово покриваються покриттям антивідблиску, що зводить до мінімуму небажані відображення і втрати світла, що проходить через оптичну систему.
- EXO Barrier Protection: вдосконалене захисне покриття, що запобігає осадженню крапель води, стійке до пилу та подряпин, що дозволяє легко спостерігати навіть під дощем. Ця технологія також допомагає запобігти конденсації дихання.
- - BaK-4: оптичне скло найвищої якості для призм, що використовуються в біноклях. Призми зі скла ВаК-4 забезпечують яскравість і чіткість зображення на рівні, недосяжному для біноклів з дешевшим оптичним склом Вк-7.

Технічні характеристики

- Камуфляж: Realtree
- Збільшення: 10 -кратне
- Діаметр об'єктива: 42 мм
- Поле зору (на 1000 м): 101 м
- Вихідна зіниця: 4 мм
- Відстань від ока: 16 мм
- Мінімальний фокус: 4,6 м
- Призмінна система: Дах
- Довжина: 150 мм
- Можливість установки штатива: так
- Вага: 650 г
- Виробник: Bushnell, США

Купити тактичний Військовий Бінокль Bushnell Engage X 10x42 Realtree Edge Bone Collector (BENX1042) Ви можете оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Додатково Країна-виробник товару: США
Вага, кг: 650
Кратність наближення: 10
Тип: Бінокль
Колір: Камуфляж
Кратність: Постійна

Гарантія

Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.