Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
8 211 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
CyberPower CPS1500PIE призначений для забезпечення тривалого часу автономної роботи обладнання в приватному будинку або котеджі при відключенні електрики. Напруга у формі чистої синусоїди на виході дозволяє використовувати ці моделі для захисту котельного обладнання, циркуляційного насоса та інших інженерних систем. Це джерело безперебійного живлення з потужним зарядним пристроєм для роботи з зовнішніми акумуляторними батареями великої ємності. Можна підключити одну батарею або організувати батарейний кабінет із двох і більше батарей, тим самим забезпечивши понад 90 годин автономної роботи. Пристрої оснащені вбудованим стабілізатором напруги (AVR), сумісні з генераторами та характеризуються високими показниками зарядного струму, що забезпечує швидке заряджання підключених батарей. Інформаційний РК-дисплей дає можливість мати актуальну інформацію про рівень навантаження, рівень заряду батарей, показники напруги тощо. ВЛАСТИВОСТІ Сумісний з генератором Вихідний сигнал напруги у вигляді чистої синусоїди Автозаряджання Багатофункціональна РК панель Автоматичне перемикання на роботу від батарей Вбудований стабілізатор напруги Швидкий час перемикання Світлодіодні індикатори стану
Характеристики
Ємність батарей -
Акумуляторна батарея зовнішня
Вага 16.4 кг
Вихідна напруга 220-240 ± 5%
Вхідна напруга 140-300 В
Габарити (ШхВхГ) 206х325х261 мм
Захист від високовольтних стрибків є
Захист від короткого замикання є
Захист від перевантаження є
Кількість IEC-розеток ні
Кількість Schuko-розеток 2
Кількість батарей без батареї
Кількість вихідних розеток 2
Клеми для підключення зовнішніх АКБ є
Колір жовтий
Матеріал корпусу Метал
Наявність USB-порту ні
Номінальна напруга АКБ 24 В
Потужність активна 1050 Вт
Потужність повна 1500 VA
РК-дисплей є
Тип лінійно-інтерактивний (Line-Interactive)
Форма вихідного сигналу чиста синусоїда
Час перемикання <10 мс
Час роботи від АКБ при навантаженні 50% немає даних

Ще не було питань.