ROADMARCH Prime UHP 08 235/40R19 96W

Код товара: 39562

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: ROADMARCH;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 235;
    • Профиль: 40;
    • Диаметр: R19;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 96 - до 710 кг;
2837 грн
В наличии

Детальное описание

Roadmarch Prime UHP 08 - високопродуктивні літні легкові шини, здатні забезпечити стабільну та впевнену їзду, у яких керованість та безпеку можна порівняти з моделями преміального класу.

Автошини Роадмарш Прайм Ультра Хайдж Перфоманс 08 відповідають суворим галузевим вимогам, що підтверджують численні сертифікати міжнародного зразка. У виготовленні гуми застосовуються інноваційні технології, які піднімають техніко-експлуатаційні характеристики моделі на новий рівень. Кожен елемент сконструйований за особливими методами та розробками. Великий прорив зроблений в області гумозмішування та компонентного складу. Важливим є й широкий типорозмірний ряд із різними індексами навантаження та швидкості.

Протектор автошини Prime UHP 08

На відміну від ранньої літньої позашляхової версії, легкова гума Roadmarch Prime UHP 08 оснащена асиметричним протектором, що гарантує легкість кочення, більш точну реакцію на команди управління, акустичний і їздовий комфорт. Монолітне центральне ребро автошини з прорізами з боків забезпечує стабільну керованість та курсову стійкість у високошвидкісному режимі. Спеціальні зачіпні кромки, утворені особливим розташуванням та поєднанням канавок, підвищують якість зчеплення та тягові зусилля. Поділ протектора автошини на функціональні зони дозволяє чіткіше розподілити відповідальність за ті чи інші характеристики. Виходить, кожен елемент виконує свою роботу, а разом вони забезпечують відмінну працездатність на різних дорожніх покриттях. Плечовини автошини Роадмарш Прайм УХП 08 сформовані великими здвоєними блоками, що дозволяє значно розширити пляму контакту та рівномірно розподілити зовнішнє навантаження для однакового зношування протектора. Якщо підібрати та купити літні легкові шини Roadmarch Prime UHP 08, вони прослужать не один сезон.

Дренажна система гуми Роадмарш Прайм 08 складається з чотирьох широких окружних каналів та цілої мережі поздовжньо-поперечних та діагональних канавок. Ними вода вмить евакуюється з плями контакту, мінімізуючи ризик зриву в аквапланування.

Конструкція гуми Роадмарш Прайм 08

Каркас літньої легкової автошини Roadmarch Prime UHP 08 виконаний з металевого корду та двох шарів поліестеру, що на 18% збільшує міцність конструкції та робить її стійкою до деформування. Стабілізуючі вставки в боковинах контролюють спотворення під час входження в повороти. Двома широкими ременями зі спіралеподібною нейлоновою обмоткою підвищується термін служби шини, а також їздові якості.

Переваги, що дозволяють рекомендувати підібрати та купити гуму Роадмарш Прайм 08:

Краще поєднання ціни та якості;
Керованість;
Витривалість та надійність;
Захист від гідропланування;
Зносостійкість;
Великий експлуатаційний ресурс.
Літні легкові шини Roadmarch Prime UHP 08 випускає компанія Powertrac, яка є дочірнім підприємством відомого китайського експортера автомобільної гуми – Shandong. Ще досить молодий бренд зарекомендував себе з найкращого боку на ринку шин. Він становить конкуренцію найвідомішим торговим маркам. Ті, хто вже встиг підібрати та купити продукцію даного виробника, відзначають її гідні якісні показники та доступну вартість. Ось і гума Роадмарш Прайм 08 зайняла міцне місце серед лідерів своєї категорії.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.