Кошик
663 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-8%
Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 2
Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 3
Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 2
Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 2
Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 3
  • Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 2
  • Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 3
  • Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 4
  • Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 5
  • Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320, фото 6

Бензинова мотокоса Daewoo DABC 320

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мотокоса Daewoo DABC 320 — якісний, перевірений випробуваннями пристрій, який відмінно підійде для викошування трави на досить великих ділянках завдяки значній ширині захвату волосінню (42 см) і ножем (25,5 см).

У цій моделі встановлено фірмовий двотактний двигун Daewoo, спеціально розроблений для застосування у садовій техніці. Він забезпечує ефективне косіння навіть на вологому газоні.

Оптимальне балансування інструмента досягається завдяки верхньому розташуванню двигуна та полегшеній конструкції привода.

Ручка оператора U-подібна. На ній розташовано зручний важіль керування двигуном, завдяки чому працювати і контролювати процес роботи пристрою легко та просто.

Вал мотокоси виконаний зі сталі. Його жорстка конструкція стійка до ударних навантажень, коли відбувається зіткнення ріжучої гарнітури із твердими перешкодами.

Комплектація цієї моделі передбачає наявність трилопатевого ножа, виготовленого зі сталі високої міцності. Це дозволяє зберігати гостроту ріжучої крайки досить тривалий час.

Захисний кожух виконаний із ударостійкого ABS-пластику. Він надійно захистить оператора при потраплянні твердих предметів у ріжучий механізм.

Також в пристрої передбачено систему гасіння шуму та вібрації. Демпфери в кріпленнях основних вузлів забезпечують комфортну експлуатацію впродовж тривалого часу.

Термін основної гарантії на мотокосу становить 1 рік, проте його можна збільшити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.

Основні
ВиробникDaewoo
Ріжучий елементНіж
  • Ціна: 3 863 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner