Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony

Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony

6 780 грн.

В наявності

6 780 грн.

Код товара: 113703
Категорії: , ,

Опис

Опис Zanussi ZWH/SD 50 Symphony

Водонагрівачі Zanussi Symphony 2.0 Dry представлені у трьох моделях об’ємом: 50, 80, 100 літрів, мають циліндричну форму з емальованим внутрішнім баком. Зручна ручка регулювання, економічний режим та багатоступінчаста система безпеки подбають про те, щоб прилад забезпечував роками гарячу воду.

Вбудований ECO-режим заощадить електроенергію, захистить від накипу та сприяє її нагріванню до комфортної температури. Завдяки лаконічному виконанню, класичному білому кольору та формі водонагрівач відмінно впишеться в інтер’єр будь-якого за стилем та розмірами приміщення.

Особливості водонагрівача Zanussi ZWH/SD 50 Symphony:

  • Мокрий ТЕН та простий монтаж  – Для більшого комфорту водонагрівач виконаний в циліндричній формі, в якому встановлений мокрий ТЕН і магнієвий анод.
  • Режим повної потужності  – Хочете швидко отримати повний бак гарячої води – встановіть режим повної потужності, волієте заощаджувати електроенергію – ваш режим половинна потужність.
  • Надійний захист від корозії  – Висока надійність досягається завдяки комплексному захисту від корозії, яка включає магнієвий анод збільшеної маси і захисну дрібнодисперсну емаль. Захисна емаль має високу адгезивну здатність, забезпечує щільне прилягання до стінок бака, що унеможливлює утворення тріщин і вогнищ корозії.
  • Багаторівневий захист водонагрівача складається з кількох ступенів:

Захист від корозії та накипу;

Захист від перегріву;

Захист від гідравлічного тиску, що перевищує норму.

  • Технологія Temperature Contol – Автоматичний контроль та індикація нагріву води  – Встановіть потрібну температуру нагрівання води в діапазоні від 30 до 75°C. Використовуючи функцію економного режиму (положення “ЕСО”), вода нагріватиметься до 55°C. При цій температурі утворення накипу зводиться до мінімуму, збільшується ресурс роботи нагрівальних елементів.
  • Ефективна теплоізоляція  – Завдяки технології Energy Conservation та ефективної теплоізоляції з високоякісного та екологічно чистого пінополіуретану, відбувається економія електроенергії та знижено теплові втрати.
  • Гарантія 5 років  – Досягти успіху в тривалій експлуатації та надати гарантію 5 років на внутрішній бак дозволяє надійний захист від корозії завдяки сталі Nikel Plus у поєднанні з магнієвим анодом збільшеної маси та автоматизованим аргонним зварюванням Program control. Ваш водонагрівач прослужить довго.

Характеристика

Основні
Форма

Об `єм

Монтаж

Тип ТЕНу

Керування

Технічні дані
Матеріал баку

Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника


Інші
Тип монтажу

Підводка труб

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Водонагрівач Zanussi ZWH/S 50 Symphony”“