MICHELIN Pilot Sport 5 235/35R19 91Y

Код товара: 39912

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: MICHELIN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 235;
    • Профиль: 35;
    • Диаметр: R19;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 91 - до 615 кг;
6964 грн
В наличии

Детальное описание

Michelin Pilot Sport 5 – літні шини з унікальним спортивним дизайном для потужних легкових автомобілів, розраховані на тривалий термін служби та орієнтовані на забезпечення надійного зчеплення та високої точності керування як на сухому, так і мокрому дорожньому покритті.

Їхня перша (неофіційна) презентація відбулася в жовтні 2021 року в Чеченській Республіці, за фактом модель Michelin Pilot Sport 5 (Мішлен Пайлот Спорт 5) – це новинка літнього сезону 2022 року, яка створена для заміни шин Pilot Sport 4, свого часу відзначених нагородами у порівняльних тестах низки європейських видань.

У шинах задіяні технології, що вже пройшли апробацію на інших моделях бренду:

Технологія "Dynamic Response" - вона передбачає наявність спеціального гібридного підпротекторного шару з нейлону та міцних волокон араміду, який за рахунок протидії доцентровим силам і збереження площі контактної плями при динамічному керуванні підвищує точність управління. Також арамідно-нейлоновий шар сприяє збільшенню ходимості шини.

Технологія "Max Touch Construction" оптимізує пляму контакту для підвищення надійності зчеплення та рівномірного тривалого зносу протягом усього терміну служби шини.

Асиметричний протекторний дизайн Pilot Sport 5 умовно поділено на дві функціональні частини. Зовнішня представлена ​​жорсткими та масивними блоками, покликаними покращувати зчіпні властивості та маневреність шини на сухому покритті. Паралельно внутрішня частина, з більш розгалуженою мережею дренажних канавок для швидкого розсіювання води, максимізує тягу на мокрому асфальті.

Широкі окружні канавки є основою розвиненої дренажної системи моделі. Об'єм води, що збирається в них, блискавично перенаправляється в латеральні канавки і виводиться за межі протектора. Як результат, шини добре пручаються такому небезпечному ефекту як аквапланування і впевнено поводяться на слизьких мокрих дорогах.

У PS5 було покращено поведінку на мокрому асфальті та стійкість до зносу. У передпродажних тестах, проведених на замовлення виробника експертною групою DEKRA, порівняно з шинами попереднього покоління Pilot Sport 5 було зафіксовано збільшення пробігу на 4796 км.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.