Модель Gree HANSOL GWH09TB-S3DNA1D/I дев’ятого типорозміру є наймолодшою» у цій серії. Завдяки низькому рівню шуму вона буде відмінним вибором для дитячої кімнати або спальні. «Дев’ятка» Hansol впевнено впорається з охолодженням та обігрівом приміщень площею до 25 кв.м., при цьому діапазон її робочих температур досить широкий (від -15 до +48°С на охолодження та від -20 до +24°С на обігрів). Наявність генератора «холодна плазма» та електростатичного фільтра дає можливість підтримувати чистоту повітря в приміщенні, а 7 швидкостей повітряного потоку та функція I Feel допоможуть створити оптимальний мікроклімат навіть для найвибагливіших користувачів. Окремо варто відзначити можливість дистанційного керування кондиціонером через Wi-Fi. Максимально допустима довжина магістралі для даного типорозміру – 15 м, а перепад висот – 10м.

Широкий діапазон робочих температур зимовому комплекту” та новому двоступінчастому компресору, 12, 18 та 24 моделі серії Hansol можуть використовуватися для обігріву при морозах до -30°С, що робить їх оптимальним вибором для опалення в умовах української зими. Дані моделі також ефективно працюють на охолодження в температурному діапазоні від -15 до + 54°С. Модель типорозміру 09 працює на охолодження до +48°С і на обігрів до -20°С.

7 швидкостей повітряного потоку

Наявність 7 швидкостей – від наднизького до турбо-режиму. Турборежім дозволить вам швидко досягти комфортної температури у приміщенні. При цьому навіть найвибагливіші користувачі зможуть підібрати прийнятний для себе рівень шуму і швидкість повітряного потоку.

Власна зона комфорту з функцією I Feel

Feel дозволяє контролювати температуру в місці знаходження пульта, таким чином можна створити комфортний мікроклімат у зручній для Вас зоні. спеціальним антикорозійним гідрофобним покриттям Blue Fin, яке захищає їх від впливу пилу, дощу та інших шкідливих факторів, що викликають корозію, і дозволяє значно продовжити термін служби кондиціонера.

Функції для комфортної експлуатації

Крім усього вищезазначеного, кондиціонери Hansol також оснащені такими функціями, щоб зробити їх використання максимально комфортне для вас:

  • Широкий повітряний потік – дозволяє рівномірно розподілити потік повітря в приміщенні;
  • Іонізація – генератор Cold Plasma ефективно знищує всі хвороботворні організми;
  • Електростатичний фільтр – акумулює пил на своїй поверхні та дозволяє підтримувати чистоту повітря в приміщенні;
  • Авторестарт – автоматично відновлює всі попередньо встановлені режими;

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Спліт-система GREE GWH09TB-S3DNA1D”“

Your email address will not be published. Required fields are marked

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.