Ніж філейний Samura Mo-V (SM-0048F)

В наявності: 4
Код товару: 432473
Артикул: SM-0048F
0
1849.00 грн.
154 грн/міс
Акція: Безкоштовна доставка на суму від 1500 грн
Доставка:
  • Самовивіз: пр. Степана Бандери 21, оф 446
  • Доставка по Києву: Так
  • Доставка по Україні: Нова Пошта: По тарифам перевізника
Оплата:
  • Готівковий розрахунок
  • Безготівковий розрахунок
  • Online оплата
  • Оплата на карту
  • Купівля товару в Кредит
Гарантії та умови
* Наявність та ціна товару не гарантовані в умовах військового стану. Додатково ознайомтесь з умовами доставки саме на ваше відділення у представників Нової Пошти.
При замовленні з оплатою на відділеннях Нової Пошти товар надсилається з частковою передплатою (в розмірі доставки в дві сторони).
При переміщені товару для самовивозу або доставки по Києву обов’язкова часткова передплата (в розмірі ціни доставки в дві сторони).
Характеристики
Гарантія від виробника
Тип Ніж філейний
Матеріал леза нержавіюча сталь AUS-8
Матеріал рукоятки композитний матеріал G-10
філейний 1 (21,8 см)
Довжина леза, см 21.8

Способи оплати

- Готівковий розрахунок (в офісі, під час кур'єрської доставки, при відправці по Україні).

- Безготівковий розрахунок без ПДВ (комісія 5%).

- Безготівковий розрахунок з ПДВ.

- Online оплата на сайті при оформленні замовлення - комісія платіжної системи 1.83%.

- Оплата на карту Приват банка, Моно банку - при попередньому узгодженні з менеджером і запиті платіжних реквізитів. Комісія складає 0.5%.

- Купівля товару в Кредит (заповнення кредитної заявки на сайті, підписання договору з банком, далі відвантаження товару магазином).

* При оформленні замовлення іноді може знадобитися передоплата на деякі види товарів (як правило, це ексклюзивні моделі, марки або великогабаритні товари, товари, що поставляються постачальником спеціально під ваше замовлення). Інформацію про необхідність здійснення передоплати і її розмір озвучує менеджер при підтвердженні замовлення.

 

Самовивіз

Своє замовлення Ви можете забрати в нашому магазині за адресою: м Київ, проспект Степана Бандери, 21, оф. 446 (більш докладно ви можете подивитися в розділі Контакти. Або задати питання менеджеру і він Вам підкаже).

Є обмеження по Самовивозам – вони стосуються середньої та крупної битової техніки, холодильників,  газових пліт, телевізоров більше 65 дюймів, товарів, які відвантажуються лише зі склада постачальника. *

Перед виїздом, будь ласка, зателефонуйте та уточніть наявність в магазині товару, що Вас цікавить, або попередньо залиште замовлення на сайті.  *

 

Доставка по Києву

Доставка здійснюється з 14:00 до 18:00 і з 18:00 до 22:00 в будні дні, в суботу з 14:00 до 18:00.

Доставка по Києву здійснюється безпосередньо за вказаною Клієнтом адресою - до під'їзду, квартирі або офіс (згідно з домовленістю з клієнтом).

Вартість доставки до під'їзду:

- Дрібна побутова техніка, планшети, телефони, ноутбуки, принтери, тв до 55 діагоналі - 400 грн.

- Середня побутова техніка (духові шафи, пральні машини, тв від 55 до 65 діагоналі) - 450 грн

- Велика побутова техніка (холодильники, тв понад 65й діагоналі та інше) - 550 грн.

Занесення товару у квартиру (офіс) при наявності ліфта:

- Дрібна побутова техніка, планшети, телефони, ноутбуки, принтери, тв до 55 діагоналі - 50 грн.

- Середня побутова техніка (духові шафи, пральні машини, тв від 55 до 65 діагоналі) - 70 грн

- Велика побутова техніка (холодильники, тв понад 65й діагоналі та інше) - обумовлюються індивідуально з менеджером.

Занесення товару у квартиру (офіс) на поверх без ліфта:

- Дрібна побутова техніка, планшети, телефони, ноутбуки, принтери, тв до 55 діагоналі- 50 грн / 1 поверх.

- Середня побутова техніка (духові шафи, пральні машини, тв від 55 до 65 діагоналі) - 70 грн / 1 поверх.

- Велика побутова техніка (холодильники, тв понад 65 діагоналі та інше) - обумовлюються індивідуально з менеджером.

Так само можлива доставка в міста Супутники Києва і прилеглі села, така доставка здійснюється у вечірній час і її вартість окремо.

Доставка по Україні

Доставка в інші населені пункти України здійснюються компанією НОВА ПОШТА або ж іншим перевізником за погодженням з Клієнтом, оплата згідно з тарифами перевізника, за рахунок клієнта.

Товар у Ваш населений пункт доставляється до складу обраного Вами перевізника (ми повідомимо Вам номер декларації).

Додаткові послуги

Додаткові фото або відео товару, перед відвантаженням. Робляться по запиту клієнта, по попередній оплаті.

Фото – 200 грн за одиницю.

Відео коробки (детальне відео з усіх боків, для перевірки цілостності) – 1000 грн.

Відео розпакування товару – робиться після повної оплати товару, ціна договірна. 

* При оформленні замовлення іноді може знадобитися передоплата на деякі види товарів (як правило, це ексклюзивні моделі, марки або великогабаритні товари, товари, що поставляються постачальником спеціально під ваше замовлення). Інформацію про необхідність здійснення передоплати і її розмір озвучує менеджер при підтвердженні замовлення.


Чи можуть ножі з нержавіючої сталі іржавіти?

Звичайно, це менш ймовірно, ніж з іншими типами сталі. Одним з факторів, які захищають сталь від іржі, є додавання хрому на мінімальному рівні - 11%. Більший вміст хрому в сплаві та наявність інших домішок підвищують стійкість сталі до корозії, але також важливо правильно доглядати за ножем. Найчастіше іржа з'являється через тривалий контакт з залишками їжі або води, коли ніж залишається брудним або мокрим протягом тривалого часу. Після кожного використання ніж потрібно ретельно чистити й висушувати, а потім зберігати в сухому місці.

Як видалити іржу?

Якщо на ріжучій кромці з'явилася іржа, її можна видалити шляхом заточування. Якщо плями знаходяться в інших місцях, найкраще використовувати відповідний засіб для чищення та видалення іржі з виробів з нержавіючої сталі. Проте будьте обережні, щоб не пошкодити лезо.

Як зберігати ніж?

Зберігайте ніж у чистому, сухому місці, недоступному для дітей. Рекомендується зберігати ножі у блоках, пакетах, на магнітних стрічках або в ящику з використанням протектора для леза. Усі ці методи захищають ніж від подряпин і затуплення.

Чи можна відремонтувати пошкоджене лезо?

Чим сталь твердіша, тим більш вразлива вона на сколи після контакту, наприклад, з кісткою (зазвичай, кухонні ножі не призначені для різання кісток). Під час заточування на камені ми видаляємо всі види зазубрин або віддаємо їх на професійне заточування - ми не рекомендуємо використовувати для цього "кругові" точила, оскільки вони лише загострюватимуть зазубрини і лезо стане хвилястим.

Як заточити ніж?

Ножі зі сталі з твердістю понад 60 HRC найкраще заточувати на каменях із середньою зернистістю, наприклад, №1000 або вище. Важливо пам'ятати, що для вирівнювання ріжучої кромки в основному використовуються прості у використанні точила, ефективність яких обмежена.

Як заточити зубчастий ніж?

Зубчасті ножі не слід заточувати на точилах, оскільки це може пошкодити ріжучу кромку. Якщо зуби розташовані з одного боку леза, то ніж можна заточувати на камені, але тільки з протилежного боку до зубчастого краю - з гладкою заточкою.

Чи поширюється гарантія на точила?

Керамічні точильні стрижні та точильні камені можуть розірватися або відламатися, якщо їх випадково впустити або ударити об тверду поверхню. Всі вироби цього типу мають певний термін служби і з часом втрачають свої властивості. Тривалість їх використання залежить від частоти та інтенсивності застосування. До більшості точил можна придбати запасні частини.

Як відрізнити оригінал від підробки?

Ножі від компанії GLOBAL часто підробляють через їхню широку популярність та міжнародне визнання. Підробки, які переважно надходять з Китаю, відрізняються від оригінальних товарів якістю та зовнішнім виглядом. Якщо у вас є сумніви, рекомендується порівняти конкретний ніж з фізичним оригіналом або його фотографією на офіційному сайті виробника або дистриб'ютора.

Чи поширюється гарантія на ножі?

Виробник гарантує, що кожен виріб не має дефектів матеріалів, конструкції та виготовлення при нормальному використанні та належному обслуговуванні. Проте гарантія не поширюється на випадки відколів леза, поломки кінчика та зміни кольору внаслідок контакту з їжею або іржі.

Чи можу я замінити зламаний/пошкоджений ніж?

Гарантія застосовується лише у випадку виявлення дефекту, який виник з вини виробника. Якщо товар виявиться несправним, поверніть його продавцю разом із документом, що підтверджує покупку. Продукти, які пошкоджені внаслідок неправильного використання ножа, не підлягають рекламації. Гарантія не поширюється на випадки падіння ножа, різання заморожених продуктів, використання ножа як викрутки, миття ножа в посудомийній машині, зберігання ножа в брудному та вологому стані.





Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

Теги: Ніж, філейний, Samura, MoV, SM0048F

Можливо вам будуть цікаві ці товари:
icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок