Кондиціонер Hyundai ARN18HSSUAWF1/ARU18HSSUAWF1

Кондиціонер Hyundai ARN18HSSUAWF1/ARU18HSSUAWF1

25 590 грн.

В наявності

25 590 грн.

Код товара: 114457
Категорії: ,

Опис

Hyundai ARN18HSSUAWF1/ARU18HSSUAWF1 – побутовий кондиціонер інверторного типу

Корейська компанія Hyundai представила в Україні нову побутову спліт систему кондиціонування – модель ARN/ARN-18HSSUAWF1. Даний кондиціонер повноцінно працює, як на охолодження, так і опалення приміщення, завдяки інверторному компресору японського виробника Toshiba. Призначений для обробки такої площі: 20 кв. м., 25 кв. м., 35 кв. м.

Hyundai ARN07HSSUAWF1ARU07HSSUAWF1 vashklimat

ВІДКЛЮЧЕННЯ ДИСПЛЕЯ ВНУТРІШНЬОГО БЛОКУ

Така можливість більш корисна в нічний час, особливо якщо кондиціонер встановлений в спальні. Зайве світло, який створює дисплей внутрішнього блоку спліт системи може бути перешкодою для комфортного сну. Рекомендується використовувати цю функцію разом з нічним режимом роботи кондиціонера. Спліт система інверторного типу Hyundai ARN/ARN-18HSSUAWF1 добре підійде для монтажу в спальні. Тиха, непомітна робота, але при цьому свіжість і прохолода в задушливому літню ніч.

РЕЖИМ “САМООЧИЩЕННЯ” КОНДИЦІОНЕРА

Під час роботи спліт-системи Hyundai ARN18HSSUAWF1/ARU18HSSUAWF1 і будь-якого іншого кондиціонера, на деталях внутрішнього блоку накопичується бруд, конденсат. Згодом, це може привезти до утворення грибка, цвілі, іржі, що надалі буде негативно впливати на здоров’я користувача. Функція самоочищення запобігає даний процес. Після відключення, вентилятор внутрішнього блоку не перестає працювати, ніж висушує і видаляє можливе забруднення з деталей.

ПРОГРАМА “ТУРБО”

Тепер не потрібно чекати, коли кондиціонер, після включення охолодить або нагріє кімнату. Режим “ТУРБО” дозволяє відчути комфорт миттєво, після запуску системи. Високочастотна робота компресора на високих оборотах вентилятора забезпечує миттєву подачу охолодженого або теплого повітря, а відповідно, результат відчувається вже на перших хвилинах після початку роботи, що так необхідно по поверненню додому з задушливої або морозної вулиці.

Максимальна площа приміщення 50 кв.м
Холодовиробництво, кВт 5,2
Тепловиробництво, кВт 5,2
Мінімальний рівень шуму внутрішнього блоку 26 Дб
Тип холодогенту R410A
Тип Компресора Інверторний
Електроживлення, В / Гц / Ф 220/50/1
Розмір, ШхГхВ, внутрішній блок, мм 957х302х213
Розмір, ШхГхВ, зовнішній блок, мм 495x720x270
Робочій діапазон температур, °С від -15С до 50С
Режими роботи Авто-Охолодження-Обігрів-Вентиляція-Осушення
Гарантія 24 місяці

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Бренд
Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Hyundai ARN18HSSUAWF1/ARU18HSSUAWF1”“