Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Навушники Denon AH-D7200

Код товару 165721
34 425  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
DenonDenon
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Навушники референсного якості

AH-D7200 - це нові навушники Denon класу "референс", засновані на більш ніж 50-річному досвіді компанії в дизайні і розробці навушників. Понад п'ять десятиліть Denon удосконалювала свій досвід в створенні добре звучать і зручних навушників, щоб ви просто продовжували слухати їх не зупиняючись. Ці високоякісні навушники використовують унікальні, зроблені в Японії драйвери FreeEdge, які забезпечують точне поршневе рух для надточного звуку з мінімальними спотвореннями. Драйвери змонтовані на вібростійких екранах з смоли, вбудованих в корпуси з віброгасильних натурального волоського горіха, призначеного для привнесення тепла і життя в звучання. Сумний кабель з провідниками з міді чистотою 7N, виконаний в Японії відповідно до вимогливої специфікацією Denon і забезпечує найкращу можливу передачу сигналу. Вушні чашки підвішені на наголов'я, виконаному з справжньою овечої шкіри, з ергономічним вигнутими алюмінієвими кронштейнами. Амбушури із піни з пам'яттю покриті дуже м'якою штучною шкірою, розробленої спеціально для AH-D7200. Кожна частина цього безкомпромісною дизайну спрямована на якість звуку, комфорт і чудове звучання.

Ультра-якісне з'єднання

Сумний кабель з провідниками з безкисневої міді чистоти 99.99999% (7N), вироблений в Японії відповідно до вимогливої специфікацією Denon, забезпечує найкращу можливу передачу сигналу - він оснащений міцним металевим коннектором з декоративним мідним кільцем.

Унікальна технологія драйвера FreeEdge

в основі AH-D7200 лежить 50-міліметрова діафрагма драйвера FreeEdge, виготовлена з нанофібри, обраної для жорсткості і малої маси. Це не тільки забезпечує точне поршневе рух без спотворень, але також забезпечує виброгашение, щоб компенсувати небажані резонанси всередині діафрагми. Драйвер монтується в м'якому, податливому оточенні, що полегшує його рух у відповідь на музичний сигнал без вигинів або спотворень і дає найчистіший звук, який можливий.

Вушні чашки з натуральної деревини і розкішна обробка

Красиві чашки з натурального горіха призначені не тільки для прикраси, але і для поліпшення звуку. Вони міцні і здатні самостійно гасити коливання, усуваючи небажані вібрації для супер-детального відтворення, яке надає відчуття атмосфери, тепла і музикальності концертного залу. Зовнішня частина оголовья прикрашена натуральної дубленої шкірою для відчуття м'якої розкоші, а всередині використовується зшита штучна шкіра для максимального комфорту і довговічності.

Комфортне носіння

Оголовье являє собою ідеальну ергономічну контурну конструкцію з литого алюмінію для оптимального комфорту і посадки на голову. Амбушюри акуратно загорнуті в надзвичайно м'яку штучну шкіру, розроблену спеціально для AH-D7200, а внутрішня піна з пам'яттю дозволяє їм ідеально відповідати формі голови. Для адаптації до різних розмірами голови, наголов'я використовує регульовані кулькові клік-стопи для точної і повторюваною підстроювання. Коли цифрова маркування вказує, як швидко і точно відновити персональні настройки. Кожен компонент цього безкомпромісною дизайну спрямований на якість звуку, комфорт і чудове звучання.

Технічні характеристики Denon AH-D7200

  • Тип конструкції: повнорозмірні
  • Тип підключення: провідні навушники
  • Оформлення: закритого типу
  • Динамік: 50 мм (нановолокно/паперова діафрагма + FreeEdge)
  • Частотний діапазон: 4 Гц - 55 кГц
  • Вхідний імпеданс: 25 Ом
  • Чутливість: 105 дБ/мВт
  • Максимальний рівень на вході 1800 мВт
  • Довжина кабелю: 3.0 м
  • Коннектори кабелю: 6.3 мм (джерело)/2 х 3.5 мм (навушники)
  • Вага: 385 г
Загальні
ВИРОБНИК
DenonDenon
Виробник
Denon
Тип конструкции
Полноразмерные
Оформление
закрытого типа
Чувствительность
105 дБ
Диапазон частот
5 - 55000 Гц
Способ подключения
проводные
Импеданс
25 Ом
Вес
385 г
Версия Bluetooth
-
Время полной зарядки
-
Время работы от батарей
-
Тип беспроводного подключения
-
Тип драйвера
динамик (50 мм)

Відгуки про "Навушники Denon AH-D7200"

Відгуків про "Навушники Denon AH-D7200" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
31 998  ₴
31 356  ₴
Ще