з 09:00 до 21:00
Моногарнітура Plantronics Voyager Legend Black Bluetooth
Моногарнітура Plantronics Voyager Legend Black Bluetooth
3 199

Моногарнітура Plantronics Voyager Legend Black Bluetooth

Код: 41212
В наявності
3 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

BLUETOOTH-ГАРНІТУРА PLANTRONICS VOYAGER LEGEND

Гарнітура дозволяє працювати одночасно з мобільним телефоном (або навіть декількома телефонами) і комп'ютером, що реалізується функцією Multipoint. Крім клавіші для прийняття вхідного дзвінка в корпус вбудований сенсор, завдяки якому для відповіді на виклик користувачеві досить надягти гарнітуру на вухо.

Голосове керування

Також цікава функція голосового управління, якою говорить користувач команди, що дозволяє прийняти або відхилити вхідний дзвінок. Гарнітура Plantronics Voyager Legend Bluetooth стабільна протягом 7 годин за викликом і може тримати заряд у режимі очікування протягом 11 днів, що робить його ідеальним вибором для сучасної ділової людини. Plantronics Voyager Legend UC B235M повністю відповідає всім потребам мобільних професіоналів. Можливість підключення до комп'ютера, смартфона або планшетного ПК, датчики, точно налаштований звук, голосове управління і наявність додаткових зарядних пристроїв роблять цю гарнітуру оптимальним рішенням для мобільних користувачів.

Чудове управління викликами

Voyager Legend UC надає зручну можливість використовувати одну гарнітуру для декількох пристроїв ПК, смартфона або планшетного ПК. Адаптер mini-USB з підтримкою Bluetooth підключається до USB-порту ноутбука для забезпечення постійної можливості підключення до ПК; при відсутності необхідності в постійному підключенні адаптер може зберігатися в зарядному футлярі, що входить в комплект. Перша в галузі технологія Smart Sensor дозволяє відповідати на дзвінок, не натискаючи на клавішу — вона вловлює, коли користувач надягає гарнітуру, і автоматично відповідає на виклики через ПК або мобільний телефон, одночасно оновлюючи інформацію про статус присутності користувача в мережі.

Голосові команди і повідомлення

Меню голосових команд дозволяє використовувати можливості голосового управління для відповіді на вхідні дзвінки, перевірки рівня заряду акумулятора, повторного набору номера, переведення гарнітури в режим сполучення та виконання інших завдань за допомогою спеціальних команд. Функція оголошення імені абонента дозволяє дізнатися, хто дзвонить, не дивлячись на екран мобільного телефону, а поліпшені голосові повідомлення інформують про час розмови, стан підключення, рівень заряду акумулятора і відключення звуку, дозволяючи працювати ще більш ефективно.


Відмінна якість звуку

Зразок передових технологій Plantronics — потрійний мікрофон з можливістю точної настройки на голос і вдосконаленою технологією цифрової обробки сигналу (DSP) для максимально ефективного придушення шуму. Широкосмуговий аудіосигнал для ПК забезпечує високий рівень чіткості мови і максимально можливу якість звуку, а передова технологія WindSmart забезпечує трирівневий захист від шуму вітру. Реалізована в гарнітурі технологія A2DP дозволяє прослуховувати аудіо з мобільного телефону або планшета в режимі потокового відтворення.


Зручність зберігання і зарядки

Портативний зарядний футляр використовується для зберігання гарнітури і USB-адаптера, а також оснащений індикаторами, що відображає рівень заряду акумулятора гарнітури і самого футляра — і забезпечує до 14 години додаткового часу роботи в режимі розмови. Елегантну настільну підставку можна використовувати для зарядки і зберігання гарнітури в офісі.

Характеристики
Конструкція
Тип конструкції
вкладиш
Тип кріплення
завушина
Комплектація
блок живлення, кабель USB
Підключення
Версія Bluetooth
3.0
Специфікація Bluetooth
AVRCP, A2DP
Мікрофон
Наявність мікрофона
так
Живлення
Тривалість роботи в режимі розмови
до 7 годин
Тривалість роботи в режимі очікування
до 264 годин
Тривалість заряджання
1.5 години
Фізичні параметри
Вага
18 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Оснащення
Multipoint, шумопоглинання, ехопоглинання, індикатор стану
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Моногарнітура Plantronics Voyager Legend Black Bluetooth
Моногарнітура Plantronics Voyager Legend Black Bluetooth
3 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових