Кошик
663 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-15%
Перфоратор Bosch PBH 2000 RE (0.5 кВт, 1.7 Дж) (06033A9322), фото 2

Перфоратор Bosch PBH 2000 RE (0.5 кВт, 1.7 Дж) (06033A9322)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перфоратор Bosch PBH 2000 RE — придатний інструмент для свердління, довбання, закручування. Потужність 500 Вт та сила удару 1.7 Дж — відмінні характеристики для швидкої та ефективної роботи в будинку.

Купити перфоратор в інтернет магазині України сьогодні може кожен, щоб швидко виконувати різні ремонтні роботи.

Надійний перфоратор: переваги

Перфоратор мережевий Bosch може робити отвори в різних матеріалах: дереві, металі, бетоні. Залежно від робочої поверхні, застосовується або відключається удар.

Надійний перфоратор зручний в роботі. Він невеликої ваги (2.2 кг), тому руки не будуть швидко втомлюватися. Також перфоратор мережевий Bosch легко вміщається в руках — для цього в комплекті є додаткове руків я, за яке комфортно триматися.

Перфоратор мережевий Bosch: особливості

Надійний перфоратор оснащений патроном, який без застосування додаткових підручних інструментів дозволяє швидко міняти насадки. Вони надійно кріпляться і дозволяють робити отвори.

Перфоратор мережевий Bosch має в наборі обмежувач глибини, який дозволяє робити однакові отвори. Завдяки цьому якісна робота гарантована.

Надійний перфоратор працює від побутової мережі, підключившись кабелем. Якщо його довжини не вистачить, скористайтеся подовжувачем.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

Основні
ВиробникBosch
  • Ціна: 2 611 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner