Ноутбук ігровий Dell Alienware m16 R1 i7-13700HX/32 ГБ/1 ТБ/Win11 RTX4070 165 Гц (Alienware0164V2-Dark)

Ноутбук ігровий Dell Alienware m16 R1 i7-13700HX/32 ГБ/1 ТБ/Win11 RTX4070 165 Гц (Alienware0164V2-Dark)
В наявності
Модель: Alienware0164V2-Dark
Артикул: Alienware0164V2-Dark
Виробник: Dell

154 779 грн


Скорочений опис

Ігровий ноутбук Dell Alienware m16 R1 Увійдіть у гру та випробуйте справжню міць ноутбука Dell Alienware m16 R1. У його стильному корпусі ви знайдете тільки найсучасніші компоненти. Безкомпромісний процесор Intel Core 13... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

Ігровий ноутбук Dell Alienware m16 R1

Увійдіть у гру та випробуйте справжню міць ноутбука Dell Alienware m16 R1. У його стильному корпусі ви знайдете тільки найсучасніші компоненти. Безкомпромісний процесор Intel Core 13-го покоління в поєднанні з NVIDIA GeForce RTX 40 готовий до роботи. Подивіться, наскільки добре вони працюють у ваших улюблених іграх. Насолоджуйтеся віртуальними світами з гарною графікою й численними технологіями для гравців. Екран із високою частотою оновлення дасть змогу вчасно зреагувати на хід суперника. Alienware m16 R1 також може похвалитися вдосконаленою системою охолодження, яка охолоджує компоненти навіть під час тривалої ігрової сесії.

  • Найпотужніший процесор Intel Core 13-го покоління
  • Фірмове охолодження Cryo Tech
  • Винятковий звук Dolby Atmos®

Игровой ноутбук Dell Alienware m16 R1

Випробуйте міць відеокарт GeForce RTX 40

Приготуйтеся до гігантського стрибка продуктивності з відеокартою NVIDIA® GeForce RTXTM серії 40. Архітектура Ади Лавлейс підкорить серця не тільки геймерів, а й професійних творців контенту. Як ігри, так і вимогливі творчі програми працюватимуть плавніше, щоб ви могли без обмежень займатися своїми захопленнями. Нові потокові мультипроцесори забезпечать вам ще більшу продуктивність і кращу енергоефективність. А з оновленими ядрами RT 3-го покоління ви можете збільшити частоту кадрів удвічі за ввімкненого трасування променів.

Серія NVIDIA® GeForce RTXTM 40 пропонує безліч унікальних технологій. Геймери обов'язково оцінять поліпшену версію DLSS 3. Вона дасть змогу домогтися набагато більшої кількості кадрів за секунду. Це можливо завдяки штучному інтелекту, що працює на нових ядрах Tensor 4-го покоління. Технологія NVIDIA Reflex дає вам додаткову перевагу перед ігровими суперниками. Коли ви активуєте його, ви отримаєте найнижчу затримку та кращий відгук. Відтепер ваше прицілювання в кіберспортивних іграх буде точнішим.

Игровая производительность Dell Alienware m16 R1

Технологія Alienware Cryo-TechTM

Під час ігрових баталій усі чекають максимальної продуктивності. Ось чому ноутбуки Dell Alienware m16 R1 отримали таку чудову систему охолодження. Його назва — технологія Alienware Cryo-TechTM. Правильно спроєктована конструкція може творити чудеса з погляду охолодження компонентів. Система складається з цілих чотирьох вентиляторів, парової камери та п'яти вентиляційних отворів. Кілька теплових трубок відводять тепло від компонентів. Ключовим елементом усієї конструкції є передовий запатентований теплопровідний матеріал Element 31. Насолоджуйтеся свободою під час гри або роботи зі складними програмами та використовуйте весь потенціал ноутбука Dell Alienware m16 R1.

Криогенный кулер Dell Alienware m16 R1

Центр керування Alienware

Візьміть під свій контроль і керуйте своїм ПК за допомогою Alienware Command Center. На його рівні ви можете керувати потужністю компонентів, щоб завжди мати доступ до максимальної потужності, коли вам це потрібно. Переглядайте статистику процесора, графічного процесора та пам'яті або перевіряйте температуру, не виходячи з гри. Ви також можете керувати освітленням AlienFX з цієї програми. Налаштуйте розкладку підсвітки, виберіть свій улюблений стиль і насолоджуйтеся красивою клавіатурою з підсвіткою, яка зробить роботу за комп'ютером приємнішою.

Dell Alienware m16 R1 Командный центр Alienware

Унікальний звук

Насолоджуйтеся приголомшливими звуками в іграх або під час прослуховування музики. Передова аудіосистема гарантує, що якість звуку завжди буде на вищому рівні. Alienware m16 R1 також підтримує додаткові технології, які неабияк розширять ваші можливості. Це включає технологію об'ємного звучання Dolby Atmos®. Крім того, технологія IntelliGo на основі штучного інтелекту знижує рівень шуму, тому звук звучить ще краще.

Мітки: Ноутбук ігровий Dell Alienware m16 R1 i7-13700HX/32 ГБ/1 ТБ/Win11 RTX4070 165 Гц (Alienware0164V2-Dark)

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00