0
0

Телевізор Sony XR-85X90K HDR 4K Google TV

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sony
  • Код товару: 5885
  • Наявність: Є в наявності
79 900 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Діагональ: 85
Модельний рік: 2022
Частота зміни кадрів: 120
Операційна система: Android TV
Гарантія: 12 міс від магазину
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Інформація
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

LED-телевізор BRAVIA XR класу X90K 4K HDR з Google TV (2022)

BRAVIA XR X90K
Зображення у реальному часі з підвищеною контрастністю
Насолоджуйтесь розвагами, як ніколи раніше, на цьому надяскравому HDR-телевізорі 4K, що забезпечує виняткову передачу кольору і контрастність завдяки нашому повноекранному LED-телевізору, що працює на когнітивному процесорі XR™.
 
 
Зображення та звук нового покоління з когнітивним інтелектом
Завдяки когнітивному процесору XR™ зір та звук виходять на новий рівень. Наш революційний процесор у телевізорах Sony BRAVIA XR™ відтворює контент так, як його бачать та чують люди, створюючи неймовірно реалістичні враження. Він розуміє, як фокусується людське око, перехресно аналізує зображення, надаючи їм реалістичну глибину, надзвичайну контрастність та напрочуд яскраві кольори.
 
''
Повна контрастність зображення з реалістичною глибиною
Наш повноекранний LED-телевізор, що працює на базі когнітивного процесора XR™, керує підсвічуванням по зонах, створюючи реалістичний контраст одночасно у світлих та темних областях. Інтелектуальний процесор бачить світ таким, яким ви його бачите, надаючи зображенням реальний колір і глибину.
''
''
Звук з екрану, картинки та озвучування в гармонії
Завдяки технології Acoustic Multi-Audio™ насолоджуйтесь звуком, який точно відповідає тому, що відображається на екрані. Високочастотні динаміки для позиціонування звуку забезпечують гармонію зображень та вражень від перегляду.
Звук з екрану, картинки та озвучування в гармонії
Звук з екрану, картинки та озвучування в гармонії Допомога з гучномовцем від Google
Допомога з гучномовцем від Google
Завдяки вбудованому в Google TV голосовому управлінню гучним зв'язком ви можете відкласти пульт дистанційного керування та просто використовувати свій голос для керування телевізором. Попросіть Google знайти конкретну назву, виконайте пошук за жанром та отримайте персональні рекомендації про те, що подивитися, сказавши: "Гей, Google, що мені подивитися?" Отримуйте відповіді навіть на екрані, керуйте пристроями "розумного дому" та багатьом іншим.
Допомога з гучномовцем від Google
 
'' ''
 
 
Перенесіть кінематографічні враження додому, насолоджуйтесь фільмами, що входять до комплекту поставки BRAVIA XR ™
Ідеально підходить для PlayStation®5
 


Оновлюйте, переробляйте та зменшуйте кількість, розроблену з урахуванням вимог довкілля
Оновлюйте, переробляйте та зменшуйте кількість, розроблену з урахуванням вимог довкілля
Наші телевізори BRAVIA XR призначені для повного занурення у навколишнє середовище. Ми прагнемо використовувати менше первинного пластику в наших телевізорах та упаковці. Рамка X90K виконана із переробленого пластику. Наші унікальні технології керування підсвічуванням, камера BRAVIA та сенсори не лише забезпечують високу якість зображення, а й знижують енергоспоживання.
 
Зображення з екрану XR
Широкий спектр кольорів для відтворення реальних відтінків
Наша повноекранна світлодіодна панель з унікальною новою структурою світлодіодів XR™, оснащена процесором Cognitive™ та XR Triluminos Pro, дозволяє X90K отримувати доступ до більш ніж мільярда кольорів і відтворювати кожен з них з помітними відмінностями, що спостерігаються в реальному світі. Він може визначати колір за насиченістю, відтінком та яскравістю, щоб передати природні відтінки в кожній деталі, особливо в зелених і червоних тонах.
Широкий спектр кольорів для відтворення реальних відтінків
Широкий спектр кольорів для відтворення реальних відтінків Насолоджуйтесь більшою глибиною завдяки глибокому чорному кольору та додаткової яскравості
Насолоджуйтесь більшою глибиною завдяки глибокому чорному кольору та додаткової яскравості
Наш когнітивний процесор XR™ покращує якість зображення так само, як ваші очі фокусуються на реальних кольорах та глибині. Завдяки точному розподілу світлового потоку по екрану, затемненню одних областей та посиленню інших, XR Contrast Booster регулює яскравість для отримання більш високих піків відблисків та глибших чорних відтінків у тіні. Сцени виглядають більш реалістичними завдяки додатковій глибині та деталізації.
Насолоджуйтесь більшою глибиною завдяки глибокому чорному кольору та додаткової яскравості
Відтворюючи втрачену текстуру, весь ваш контент масштабується до 4K
Завдяки розширеному масштабуванню XR 4K ви насолоджуватиметеся розвагами, близькими до якості 4K, незалежно від контенту або джерела. Наш когнітивний процесор XR™ отримує доступ до величезного обсягу даних, розумно відтворюючи втрачені текстури та деталі для зображень реального світу.
Відтворюючи втрачену текстуру, весь ваш контент масштабується до 4K
Відтворюючи втрачену текстуру, весь ваш контент масштабується до 4K Інтелектуальна обробка руху для створення сцен, що швидко рухаються, без розмитості
Інтелектуальна обробка руху для створення сцен, що швидко рухаються, без розмитості
Перегляд спортивних змагань та швидкознімних фільмів став набагато кращим. Наш когнітивний процесор XR™ з XR Motion Clarity™ аналізує рух у кількох кадрах, щоб забезпечити плавність, яскравість та чіткість зображення.
Інтелектуальна обробка руху для створення сцен, що швидко рухаються, без розмитості
Звук XR
Потужний звук з екрану точно відповідає зображенням
Наша технологія Acoustic Multi-Audio ™ включає твітери для позиціонування звуку, що забезпечують надходження високочастотних звуків з потрібного місця сцени, що точно відповідають тому, що відображається на екрані. Завдяки динамікам X-Balanced ви почуєте чистий, якісний звук.
Потужний звук з екрану точно відповідає зображенням
Потужний звук з екрану точно відповідає зображенням Масштабування всіх розваг до об'ємного 3D-звуку
Масштабування всіх розваг до об'ємного 3D-звуку
Завдяки BRAVIA XR™ все, що ви дивитеся, відтворює справжнє звучання. XR Surround практично створює об'ємний звук з боків і по вертикалі, використовуючи тільки динаміки телевізора, тому ви можете відтворювати 3D-звук без необхідності стельових або виносних динаміків. Наші телевізори BRAVIA XR™ також сумісні з Dolby Atmos®.
Масштабування всіх розваг до об'ємного 3D-звуку
Voice Zoom™ 2 посилює голоси для чіткішого діалогу
Більш чітко слухайте діалоги на екрані телевізора, не збільшуючи гучність. Навіть якщо мова погано чутна, Voice Zoom 2 визначає тип голосу, аналізує його та підвищує його чіткість.
 
Voice Zoom™ 2 посилює голоси для чіткішого діалогу Готовий до налаштування просторового звуку на 360 градусів
Готовий до налаштування просторового звуку на 360 градусів
Налаштуйте свій режим роботи у форматі Dolby Atmos®, об'єднавши наш динамік SRS-NS7 з телевізорами BRAVIA XR для створення просторового об'ємного звуку. З вибраними навушниками Sony ви також можете насолоджуватися імітацією об'ємного звуку в 360 градусів за допомогою бездротового передавача WLA-NS7 (придбано окремо).
 
Чудове зображення та звук, незалежно від навколишнього середовища
Влаштуйтеся зручніше та насолоджуйтесь захоплюючим переглядом. Наша унікальна технологія оптимізації оточення з датчиком освітлення автоматично налаштовує зображення та звук відповідно до ваших умов.
 
''
Завдяки BRAVIA CAM перегляд стане ще кращим
Підключіть телевізор BRAVIA XR до телевізора BRAVIA CAM, який купується окремо, для більш захоплюючого перегляду. BRAVIA CAM розпізнає, де ви знаходитесь в кімнаті і як далеко ви знаходитесь від телевізора, потім налаштовує параметри звуку та зображення таким чином, щоб вони були правильними. Звук стає чіткішим, а яскравість зображення адаптована до умов перегляду. BRAVIA CAM розпізнає, де ви знаходитесь в кімнаті і як далеко ви знаходитесь від телевізора, потім налаштовує параметри звуку та зображення таким чином, щоб вони були правильними. Звук стає чіткішим, а яскравість зображення адаптована до умов перегляду.
''
''
Відкрийте нові способи перегляду телепередач з BRAVIA CAM
З камерою BRAVIA CAM ви завжди будете у кращому положенні в будинку. Він розпізнає, де ви сидите, та відповідним чином оптимізує зображення та звук. Також є відеочат, управління жестами та інші нові можливості, які чекають на своє вивчення.
 
Програвач YouTube
Функції Smart TV
Все, що ви хочете подивитися, в одному місці
Зручний доступ до всього вашого улюбленого контенту та сервісів без допомоги рук. Дивіться понад 700 000 фільмів та серіалів в одному місці. Google TV надає ваш улюблений контент з усіх ваших програм та підписок і впорядковує їх спеціально для вас.
Все, що ви хочете подивитися, в одному місці
Все, що ви хочете подивитися, в одному місці Тільки для вас
Тільки для вас
Відкрийте для себе нові фільми та шоу з усіх ваших підписок та доступного контенту. Є навіть спеціальний профіль для дітей, який допоможе вам познайомити дітей з контентом, який відповідає віку, щоб вони ніколи не дивилися те, чого не повинні дивитися. Встановлюйте улюблені теми для дітей, обмежуйте час перегляду телевізора та навіть час сну.
 
Легко керуйте своїм розумним будинком
Використовуйте свій голос для керування пристроями "розумного будинку" по всьому будинку. Відрегулюйте температуру в приміщенні, освітлення та багато іншого - просто запитайте Google.
Легко керуйте своїм розумним будинком
Легко керуйте своїм розумним будинком Збільште розмір улюблених смартфонів
Збільште розмір улюблених смартфонів
Швидко та легко насолоджуйтесь улюбленими відео, фотографіями, іграми та багато іншого з ваших пристроїв iOS або Android на великому екрані. Транслюйте відео на свій телевізор за допомогою Google Cast або Apple AirPlay без особливих зусиль.
 
Відкрийте для себе інтелектуальні технології
 
Легко протирається, завжди залишається чистим
Завдяки заподлицо розташованій поверхні з нижніми кнопками та спеціальному поліуретановому покриттю наш пульт дистанційного керування легко протирати та утримувати в чистоті.
 
Легко протирається, завжди залишається чистим Керуйте всіма своїми пристроями за допомогою одного інтелектуального пульта дистанційного керування
Керуйте всіма своїми пристроями за допомогою одного інтелектуального пульта дистанційного керування
Всі підключені пристрої можна керувати за допомогою нашого інтелектуального пульта дистанційного керування. Доступ до сервісів "відео на запит" за допомогою однієї кнопки дозволяє за лічені секунди перенести шоу та фільми у вашу кімнату.
 
Дизайн
Гарний мінімалістичний дизайн, що забезпечує максимальну кількість розваг
Наш мінімалістичний дизайн One Slate дозволяє збільшити розмір екрану та зменшити рамку, щоб ви могли зосередитись на найважливішому – зображенні. Насолоджуйтесь по-справжньому захоплюючим переглядом на великому екрані, не відволікаючись.

Фактичний вигляд може відрізнятися залежно від розміру телевізора.
''
Універсальна підставка преміум-класу, призначена для будь-якого розташування телевізора
Універсальна двостороння підставка дозволяє вибрати стандартне налаштування, яке фокусує увагу на зображенні або налаштуванні звукової панелі для ідеального позиціонування вашої звукової системи.
 
Універсальна підставка преміум-класу, призначена для будь-якого розташування телевізора
 
''
 
 
Прихована поверхня для більш захоплюючого перегляду
Металева тонка підставка для ножів, розкішний зовнішній вигляд
 
Оскільки рамка дуже вузька, ваші очі природно фокусуються на зображенні, а не на тому, що знаходиться навколо.
Наша тонка металева підставка була розроблена таким чином, щоб ідеально поєднуватися з телевізором та гармоніювати з вашою кімнатою та декором.
 
Ще більше розваг студійної якості, як і передбачав автор
Завдяки низці технологій, які зберігають задум творців, включаючи розширений набір режимів Creator Calibrated, IMAX Enhanced та Dolby Vision®, цей телевізор відтворює всю драматичність та хвилювання уяви режисера. Оскільки він готовий до роботи в Calman Ready, творці можуть навіть професійно відкалібрувати його для використання у виробничих редактурах.
''
Дивіться Netflix у студійній якості, автоматично оптимізованій
Дивіться Netflix у студійній якості, автоматично оптимізованій
Насолоджуйтесь контентом Netflix у чудовій студійній якості, як і замислював автор. Розроблений спеціально для контенту Netflix, режим адаптивного калібрування Netflix працює спільно з функцією оптимізації навколишнього освітлення BRAVIA XR TV, щоб завантажити вас у ваші улюблені передачі, оптимізуючи яскравість зображення в залежності від умов освітлення у вашій кімнаті. Дивіться Netflix у студійній якості, автоматично оптимізованій
Оптимізація зображення для вашого улюбленого контенту
Оптимізація зображення для вашого улюбленого контенту
Насолоджуйтесь великою кількістю контенту, як і задумував автор. У режимі калібрування BRAVIA CORE усі фільми, включаючи титри IMAX Enhanced™, автоматично налаштовуються на оптимальні налаштування зображення, створюючи справді виняткові враження від перегляду фільмів удома.
 
Оптимізація зображення для вашого улюбленого контенту Допоміжні технології на Google TV
Допоміжні технології на Google TV
Наші телевізори оснащені технологією, доступною для зору, слуху та мобільності.
 
Загальне
Виробник Sony
Екран  85" LCD, 3840x2160 (16:9), 52 ppi
Матриця  Direct LED підсвічування, покриття антивідблиску
Зображення  HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma
Частота оновлення  120 Гц
Глибина кольору  10 сторінок
Кут огляду  по горизонталі 178 °, по вертикалі 178 °
Оснащення
Операційна система  Google TV
Процесор Когнітивний процесор XR
Пам'ять  вбудована 16 Гб
Цифрові тюнери  DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2
Звук  30 Вт стерео, Dolby Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround
Аналогові інтерфейси композитний, mini-jack 3.5 mm
Цифрові інтерфейси  4x HDMI 2.1, 2x USB 2.0, Ethernet, CI+ 1.4, S/PDIF
Бездротові інтерфейси  Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Chromecast, Bluetooth 4.2, підтримка DLNA
Функції  Smart TV, 4K Upscaling, HDCP, HDMI-CEC, телегід
Функції Smart TV  керування за допомогою смартфона, керування голосом, Google Assistant
Додатково підтримка AirPlay 2
Інше
Модельний рік 2022
споживана потужність  143 Вт, в режимі очікування 0.5 Вт
Кріплення  VESA 400x400 мм, ніжки
Розміри (ШxВxГ) 1901x1125x469 мм
Колір чорний
Вага 47.5 кг

Телевізор Sony XR-85X90K HDR 4K Google TV

Характеристики
Дисплей
Діагональ 85
Частота зміни кадрів 120
Додатково
Модельний рік 2022
Операційна система Android TV
Загальне
Гарантія 12 міс від магазину
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.