Кондиціонер Electrolux Orlando EACS/I-13HO/N3

Кондиціонер Electrolux Orlando EACS/I-13HO/N3

12 300 грн.

В наявності

12 300 грн.

Код товара: 115906
Категорії: , ,

Опис

Опис Electrolux Orlando EACS/I-13HO/N3 інверторна спліт-система

Модель Orlando, що відрізняється безшумною роботою, наддалекої і потужним повітряним потоко, а так само високою енерогоеффектівностью.

Одне з головних переваг Orlando EACS/I-13 HO/N3 – його тиха робота. За рахунок конструктивних особливостей внутрішнього блоку і новаторського дизайну він працює гранично тихо (22 дБ). Це практично безпрецедентний показник для спліт-систем даної категорії. Саме тому серія Orlando ідеальна для установки в спальнях, особливо якщо в сім’ї є маленькі діти.

Модель створює комфортні умови в рекордно швидкий термін. Цього вдалося досягти завдяки застосуванню технології чотиристороннього обміну повітря, що гарантує високі темпи охолодження або обігріву, а також збільшення швидкості потоку повітря до 600 м³/год. Унікальна в своєму класі технологія подвійної жалюзі з шириною 92мм забезпечує наддалеку подачу повітря – до 12 метрів. Нижня жалюзі дозволяє направити потік горизонтально на велику відстань, запобігаючи потрапляння холодного повітря на людину, що сидить під кондиціонером.

Один з приємних бонусів приладу полягає в його умінні не тільки швидко охолоджувати, обігрівати або вентилювати повітря в приміщенні, а й осушувати його, справляючись із завданням ефективніше багатьох своїх аналогів і навіть професійних зволожувачів. Рекордний показник осушення повітря становить 1,5 л / год.

Серія кондиціонерів Orlando відповідає останнім європейським стандартам енергоефективності. Впровадження технології Super DC, а також інтелектуального управління компресором Digital Motion вивело прилад на новий рівень сезонної енергоефективності SEER = 5.6 (клас «А +»). У режимі очікування споживання енергії складає всього 0,8 Вт, що відповідає європейським стандартам 2013 року.

Ще одна важлива характеристика моделі, яка може порадувати людей, чутливих до перепадів температур. Orlando DC Inverter підтримує температуру в кімнаті з точністю до 0,5 ° С і при цьому не відключається, що знижує ризик багатьох простудних захворювань.

За здоровий мікроклімат в приміщенні відповідає також інноваційна система очищення повітря. Так, новий High-Density фільтр має мелкодисперсную структуру осередків, що забезпечує ретельну обробку повітря.

Крім основних режимів, модель оснащена безліччю спеціальних функцій. При включенні режиму Turbo спліт-система буде працювати на повній потужності, поки не досягне заданої температури. Також передбачений автоматичний режим, коли кондиціонер самостійно заміряє температуру повітря в приміщенні і на підставі цього робить вибір на користь охолодження або обігріву. Є і нічний режим, що дозволяє створювати мікроклімат, комфортний для відпочинку і сну.

Безперервно діюча система самодіагностики автоматично перевіряє працездатність кондиціонера, захищаючи його від зовнішніх впливів і гарантуючи довговічність експлуатації.

У комплект входить пульт дистанційного керування з режимом реального часу, оснащений функцією блокування кнопок.

Характеристики Electrolux Orlando EACS / I-13 HO / N3 інверторна спліт-система

Бренд Electrolux (Швеція)
Країна виробник Китай
Клас Преміум
Призначення Охолодження/Обігрів
Серія Orlando DC Inverter
Модель кондиціонера 12
Інверторна технологія
Гарантія 36 міс. від виробника
Тип блоку Настінний
Середня площа приміщення (м²) 30.0000
Сила струму (охолодження), А 5.0000
Витрата повітря, (м³/хв) 700.0000
Рівень шуму (всередині), дБА 22.0000
Холодоагент R410A
Мах довжина траси 20.0000
Мах перепад висот 10.0000
Діаметр труб холодоагенту рідинних, (дюйм) 1/5
Діаметр труб холодоагенту газових, (дюйм) 3/9
Вага внутрішній блок (кг) 9.0000
Вага зовнішній блок (кг) 29.0000
Площа приміщення (м²) до 40
Потужність (охолодження), BTU/h 13000
Потужність (обігрів), BTU/h 13500
Потужність (охолодження), Вт 1060.0000
Потужність (нагрів), Вт 1050.0000
Сила струму (нагрів), А 4.5000
Рівень шуму (зовні), дБА 50.0000
Вага комплекту в упаковці (кг) 44.0000
Клас енергоефективності A+
Температурний режим (˚С) – 15
Харчування (V) 220

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Режими роботи


Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Electrolux Orlando EACS/I-13HO/N3”“