1 243 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Ключові переваги:
- Підтримка MicroSD карт пам'яті
- Динаміки 57 мм
- Три способу підключення
- Активне шумозаглушення

Стильна новинка 2020 року в серії Hurricane від бренду Bluedio з лаконічною назвою H2. Це повнорозмірні навушники з відмінним звучанням, сенсорним управлінням, а також активним шумозаглушенням для максимального занурення в улюблений музичний твір.

Дизайн
Bluedio H2 забезпечують легкість в експлуатації з усіх боків. Управління в ваших нових навушниках є сенсорним, але не турбуйтеся, все потрібні функції зручно розміщені під вашими пальцями на чаші навушників. Конструкція навушників з використанням металевих елементів виводить їх надійність на новий рівень.
Його вбудований сенсорний чіп також допомагає домогтися автоматичного відтворення музики і паузи, коли ви одягаєте або знімаєте навушники. Така корисна функція доставить зручність під час використання.

Функції
Bluetooth навушники Bluedio H2 готові порадувати вас новою технологією активного шумозаглушення для ефективного зменшення шуму навколишнього середовища. Така маленька хитрість гарантує вам кращу якість телефонних дзвінків і повне задоволення музикою.

Дана модель підтримує три способи підключення. Бездротове з'єднання Bluetooth 5.0 забезпечує прослуховування звуку з малою затримкою, низьким енергоспоживанням і рівнем спотворень. Підключення аудіокабелю 3,5 мм дозволяє слухати будь-яку музику, яку ви хочете, навіть якщо ваші пристрої не підтримують Bluetooth. Вставте SD-карту, щоб слухати музичні треки без мобільного телефону. Час програвання музики або здійснення розмов становить близько 40 годин від одного заряду.

Особливості
Слот для MicroSD карти розташований на чаші поруч з фізичними кнопками. Підтримувана ємність карти до 32 ГБ.

Підсумок
Повнорозмірні бездротові навушники Bluedio H2 - це поєднання зручності, стилю і широких можливостей. Ви можете використовувати їх з Bluetooth пристроями, підключатися за допомогою дроту або використовувати як плеєр, завдяки вбудованому слоту під SD карту. Відчуйте справжню свободу вибору і просто насолоджуйтеся відмінним звучанням.

Комплектація: Bluedio H2, кабель заряду USB-USB Type-C, AUX кабель для проводового підключення USB Type-C-mini-jack (3,5 мм), адаптер перехідник для навушників в літак, інструкція.

Характеристики
Bluetooth 5.0
Імпеданс, Ом 16
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Інтерфейс підключення Bluetooth
Вага в упаковці Вага: 0,517 кг
Висота в упаковці (см) 9,0
Гарантія 6 місяців
Глибина в упаковці (см) 20,5
Діапазон частот (Гц) 20 - 20000
Додаткові можливості Дротова/бездротова передача аудіосигналу
Підтримка MicroSD карт пам'яті до 32ГБ
Час програвання музики/розмов: до 40 годин
Час роботи Bluetooth та ANC: до 30 годин
Час повної зарядки: 2 години
Кількість вантажних місць 1
Колір Чорний
Конструкція мікрофона Вбудований у корпус навушників
Наявність активного шумозаглушення Так
Спрямованість мікрофона Всеспрямований
Тип мікрофону динамічний
Тип навушників накладні
Тип підключення Дротові, Бездротові
Функції та можливості Підтримка SD Card
Час роботи (год) 30
Чутливість (дБ) 112
Ширина в упаковці (см) 21,5

Ще не було питань.