5 400 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
TERMOGLASS PRO 2000W COMFORT - сучасний енергозберігаючий радіатор з елегантним білим оздобленням у вигляді скляних фасадів. Він буде працювати в будь-якому місці, надаючи вашому будинку індивідуальний характер. Вузька та тонка панель означає, що пристрій не займає багато місця і може бути розміщений як у великій вітальні, так і в маленькій кімнаті. Два типи кріплення: підвішування на стіні чи стояння на підлозі. У радіаторі використовується Х-подібний алюмінієвий нагрівальний елемент - сучасне рішення, що дозволяє досягти кращих параметрів нагріву, ніж у типових обігрівачах з гребінчастим нагрівачем.

Обігрівач працює, в тому числі в режимах ЕКО та КОМФОРТ, які дозволяють оптимально керувати енергією, що використовується. Він оснащений сенсорним екраном із простим інтерфейсом, за допомогою якого його можна швидко та інтуїтивно запрограмувати. WiFi-з'єднання дозволяє дистанційно керувати пристроєм з будь-якої точки за межами будинку.


Потужність 2000 Вт

Напруга 230 В

Управління Сенсорна панель керування/пульт дистанційного керування/додаток Wi-Fi

Розміри пристрою 78x7, 5x47 см

Вес 8,2 кг

Клас захисту IP24

Ще не було питань.