4 068 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Amazfit T-Rex – розумний годинник, виконаний у міцному корпусі, що відповідає вимогам 12 армійських стандартів США. Завдяки цьому вони здатні витримати екстремальний холод, вологу та навіть солоні бризки. Amazfit T-Rex сумісні зі смартфонами під керуванням iOS та Android, що робить їх універсальним рішенням. Сенсорний 1,3-дюймовий дисплей виконаний за технологією AMOLED та порадує приємними кольорами та кутами огляду. На нього виводяться сповіщення про вхідні дзвінки, повідомлення, події з програм та календаря. Крім цього, годинник дозволяє відстежувати фізичну активність протягом дня, стежити за серцебиттям, підраховувати кроки та вести запис стану сну. Вони здатні розрізняти такі активності як ходьба, біг, їзда на велосипеді, плавання та тренування у спортзалі. Автономність Amazfit T-Rex може досягати 20 днів.
Індикація
Діагональ 1,3
Дисплей (тип) AMOLED
Сенсорний Так
Форма дисплея кругла
Акумулятор
Тип акумулятора вбудований
Час автономної роботи 20 днів
Апаратне обладнання
Вібромотор Так
Динамік Ні
Мікрофон Ні
Бездротові комунікації
Bluetooth Так
GPS + (Glonass)
NFC Ні
Wi-Fi Ні
Підтримка 4G/5G Ні
Додатково
Ще відповідають вимогам 12 армійських стандартів США (MIL-STD-810): можуть витримувати екстремальні умови, такі як 150F або холод від -104F до 240 годин у вологому теплі, стійкість до солоних бризок 96 год. і т.д., 14 спортивних режимів, захисне скло скло Corning Gorilla Glass 3, лічильник калорій, пройдена дистанція, 3-осьовий акселерометр, 3-осьовий геомагнітний датчик, датчик тиску повітря (барометр), датчик яскравості навколишнього освітлення
Корпус
Вага (г (з ремінцем)) 58
Колір корпусу зелений
Матеріал корпуса полімер
Пило/вологозахист + (5АТМ)
Ремінець
Змінний Так
Колір ремінця зелений
Матеріал ремінця поліуретан
Смарт-функції
Операційна система Amazfit OS
Повідомлення про вхідні події + (дзвінки, повідомлення, повідомлення додатків, повідомлення календаря, електронна пошта)
Прослуховування музики Ні
Функція гучного зв'язку Ні
Сумісність
Android Так
iOS Так
Фітнес-функції
Відстеження сну Так
ЕКГ Ні
Підрахунок кроків Так
Підрахунок сходів Ні
Пульсоксиметр (SpO2) Ні
Пульсометр + (оптичний)
Типи фізичної активності ходьба, біг, велоспорт, плавання, тренування у спортзалі, катання на лижах
Тонометр Ні
Характеристики
Лінійка T-Rex
Тип Смарт-годинник

Ще не було питань.