з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL
3 650
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 0
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 1
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 2
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 3
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 4
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-562SUL 5

Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL

Код: 661123
В наявності
3 650 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Спінінг Favorite Arena Stream — нова модель, яка розширює серію ультралайтових вудилищ Arena для того, щоб кожен рибалка міг обрати собі снасть до душі. Основна відмінність від базової моделі — бланк більш швидкого ладу, що дає деякі переваги в процесі риболовлі. По-перше, це можливість здійснювати більш різкі та меткі кидки, які допоможуть закинути невелику приманку на пристойну відстань навіть проти вітру. По-друге, неабияк збільшується точність закидання, що дуже важливо під час ловлі в обмежених умовах на зарослих водоймах або під навислими деревами. Також більш жорсткий бланк спінінга Arena Stream дає змогу здійснювати делікатні проводження, зокрема ривкові, і чітко відчувати клювання обережної риби. На додачу до всього вудилище має більшу потужність і неабиякий стримувальний ефект, що проявляється під час боротьби з великою рибою або тоді, коли потрібно форсувати виводження.

Класичний дизайн вудилища повністю відповідає серії Arena — тонкий делікатний бланк із полегшеними пропускними кільцями, обладнаний корковим держаком з металевим катушкотримачем і дерев'яними вставками роблять його зовнішній вигляд дуже впізнаваним. Окремо варто зазначити, що в пропускних кільцях використані найсучасніші вставки, які вирізняються більшою міцністю, гладкістю й легкістю, а також мають більший пропускний діаметр, як порівняти з класичними кільцями.

Спінінг Favorite Arena Stream можна сміливо зарахувати до універсальних вудилищ, оскільки він дає змогу однаково комфортно ловити приманками будь-яких типів, причому сфера його застосування не обмежується форелевими ставками, він ідеально підходить для ультралайтової риболовлі на малих річках і в прибережній зоні великих водойм.

Характеристики Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Комплект постачання
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-562SUL
3 650 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових