WATERFALL Eco Dynamic 225/60R18 100V

Код товара: 40085

  • Сезон: Летние;
  • Бренд: WATERFALL;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 225;
    • Профиль: 60;
    • Диаметр: R18;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 100 - до 800 кг;
3203 грн
В наличии

Детальное описание

Waterfall Eco Dynamic (Ватерфол Еко Динамік) — якісна літня резина від молодого турецького бренду, що спеціалізується на шинній продукції бюджетного класу.

Шини виробляються компанією Kocaeli Lastik San, єдиним заводом, який заснований у місті Коджаелі, Туреччина. Бренд досить молодий, проте вже налажені поставки продукції в Європу, так як резина відповідає всім європейським нормам і має цілий ряд акредитацій ISO і OHSAS.

Автошини виготовлені в симметричному малюнку, без спрямованості сторони. Така конструкція підвищує, в першу чергу, стійкість та безпеку. Скошені блоки протектора, розділені центральним ребром балансування, гарантують стійкість гальмування. Гальмівні реакції зберігаються на високому рівні тривалий час, на 10-15% більше, ніж у гуми в аналогічній ціновій категорії.

Ватерфол Еко Динамік це:
шинний коктейль із якісних полімерних добавок, каучука синтетичного та натурального походження, а також пом'якшених силікатів;
недорога гума з високими ходовими характеристиками;
чудова продуктивність на мокрих дорожніх полотнах.
Медіальне ребро автошини має підвищену щільність гумового складу за рахунок чого збільшується тягова здатність колеса. Ребро-балансатор сприяє посиленню маневренності та кромочного ефекту, особливо на рівні асфальтованого покриття. Центральний елемент протектора має об'єднану конструкцію, що позитивно відображається на його витривалості. Знос рівномірний, рівно як і в інших елементах протекторного дизайну.

Шини Waterfall Eco Dynamic — екологічні вироби. Це означає, що геометрия розташування блоків, канавок і ребер протекторного малюнка, а також компаунд, створений з чистих перероблених матеріалів. Також дані автошини здатні економити визначену кількість палива із-за низької протидії тертю колеса.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.