TRIANGLE Snowlink PL02 225/55R19 99H

Код товара: 26187

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: TRIANGLE;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 225;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R19;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 99 - до 775 кг;
2943 грн
В наличии

Детальное описание

Зимова шина Triangle PL02 призначена для легкових автомобілів різного класу. Маркування містить досить високий для даного сегмента індекс швидкості – H та V у більшості типорозмірів.

Будучи не шипованою, відрізняється покращеними зчіпними властивостями на льоду. З інших найбільш сильних сторін цієї моделі варто відзначити високий рівень акустичного комфорту, надійність та тривалий термін служби.

Відмінною рисою шини є дуже висока щільність нарізки ламелями. Азіатським шинникам вдалося розмістити на біговій частині протектора кілька тисяч вузьких прорізів. Кожна з них має хвилеподібну форму, що обмежує поперечну рухливість блоків. Дане рішення дозволило не тільки посилити зчеплення на снігу і льоду, а й надати йому кращу стабільність. Канавки-блискавки У центральній частині асиметричного протектора містяться дренажні канавки у формі блискавки. Ці елементи крім відведення води та її суміші зі снігом та брудом від плями контакту істотно покращують курсову стійкість під час руху неочищеними дорогами. Трапецієподібні плечові блоки Обидві плечові зони протектора складені із широких блоків. У бічній проекції вони мають трапецієподібну форму, що розширюється до основи. Вона сприяє кращій стійкості елементів під впливом бічних сил прискорення. В результаті шина зберігає зчеплення при маневруванні набагато довше. При цьому зрив у ковзання відбувається дуже плавно, а швидша і точніша передача бічних сил прискорення на кермо спрощує процес керування автомобілем.

Основні особливості Triangle PL02:
+ висока щільність нарізки ламелями, застосування кількох типів таких елементів та їх різноспрямоване розташування покращує зчеплення на льоду, надаючи йому відмінну стабільність;
+ дренажні канавки у формі блискавки підвищують курсову стійкість під час руху на неочищених від снігу дорогах;
+ широкі плечові блоки покращують поздовжні зчіпні властивості на снігу, перешкоджають бічним ковзанням, надають процесу керування автомобілем швидкість та точність.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.