Кошик
662 відгуків
Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
Електровелосипед KTM MACINA KAPOHO 7973 рама M/43, чорний, 2023, фото 2

Електровелосипед KTM MACINA KAPOHO 7973 рама M/43, чорний, 2023

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

KTM Macina Kapoho 7973. Однією думкою про захопливий дух вигляді з вершини гори та подальшому спуску в долину досить, щоб ваше серце забилося швидше? Тоді MACINA KAPOHO з ходом 160 мм — це велосипед, який вам потрібен. Це модель двопідвісів серії Kapoho для дисципліни ендуро, зі встановленим електронним приводом. Модель містить у своєму комплектуванні все, що потрібно для екстремального використання електровелосипеда. Особлива геометрія, яка досягається завдяки нестандартному підходу до вибору коліс, тішитиме Вас як на затяжних спусках, так і на рівних міських ділянках дорогою додому.

Рама виготовлена з алюмінію, склад якого передбачає в собі, крім самого алюмінію: магній, кремній і мідь, що в результаті дає неперевершені міцні та вагові характеристики, а це тільки плюс для таких байків. У цій рамі використовується відома технологія Straight Line Link (SLL), яка не має опори на дропауті, у такий спосіб забезпечуючи максимальну жорсткість задньої частини велосипеда. У поєднанні з Horstrink (Чортерихважною підвіскою) досягається висока чутливість до невеликих вібрацій і ефективне поглинання сильних ударів. Раме KTM, як і рам інших виробників, характерне внутрішнє проведення тросів і гідроліній. Такий підхід захищає елементи керування від зношування внаслідок потрапляння на них опадів або випадкових ударів об перешкоди. Хід задньої підвіски становить 160 мм, чого досить для поглинання нерівностей, що трапляються на гірському рельєфі, а для адаптації до різких змін рельєфу на байк встановлений дропер. Дропер допомагає змінювати Вашу посадку завдяки підійманню та спуску сідла, водночас вам не потрібно вставати з велосипеда, все робиться однією кнопкою на кермі.

Другою перевагою, так і найважливішим аспектом для електровелосипеда, слугує асистувальний привод Bosch Performance четвертого покоління, який здатний підтримувати роботу зі швидкістю велосипеда до 25 км/год. Відстежувати всі показники, а також керувати системою дає змогу якісний дисплей Bosch Kiox TFT. Дисплей розташований у центрі виносу керма, що робить огляд екрана простим завданням Пульт керування винесений ближче до ручки керма, даючи змогу керувати байком, не відвертаючи уваги від дороги. Батарея Bosch Power Tube має місткість 750 Вт*Ч, завдяки чому велосипед здатний проїхати 82 км на одному заряді, використовуючи різні режими під різні ситуації.

Підвіска працює на повітряній вилці RockShox 35 silver TK ходом 160 мм і повітряному амортизаторі Suntour Tri-Air 3CR з тими ж характеристиками ходу. Міцна вилка має збільшену відстань між осями. Це дає змогу використовувати товстіші покришки для точного керування в непередбачуваних умовах ендуро-трас. Технологія локаута TurnKey не тільки блокує роботу вилки, а й забезпечує захист від раптових ударів, які можуть зламати внутрішню начинку.

Амортизатор Suntour Tri-Air 3CR розроблений на основі рекомендацій світових перегонників. Пристрій обладнаний трипозиційним регулюванням компресії та восьмипозиційним регулюванням відскоку, що забезпечить вам тонке настроювання під ваші уподобання в їзді. Амортизатор також обладнаний системою PCS, яка створена для того, щоб протидіяти кавітації. Кавітація — це процес, який передбачає під собою спінювання вилкового масла й утворення кавітаційних бульбашок, у яких міститься повітря. Ці бульбашки тріскаються й підіймають внутрішній температурний тиск, що безсумнівно позначається на роботі вилки та що ще гірше, може призвести до ламання.

Трансмісія на дванадцять швидкостей працює на базі групсета Sram SX Eagle. Повнофункційний перемикач дуже легкий. Як і передня зірка, він обладнаний технологією X-Sync, яка забезпечує високий рівень продуктивності та зносостійкості завдяки квадратній конструкції зубців. Гострий і вузький профіль зубців, а також заокруглені крайки допомагають уникнути деформації ланцюга. Водночас, завдяки висоті зубців, ланцюг входить до контакту з ними раніше, ніж із традиційними, що ґрунтуються на трикутній формі. Конструкція спроєктована за технологією X-Horizon унеможливлює помилкове перемикання передач, а також знижує необхідне для перемикання зусилля. Обслуговування заднього колеса також буде дуже простим, адже пристрій має вбудований фіксатор, який закріпить перемикач в одному положенні й дасть змогу зняти колесо без зайвого напруження. Касета оптимізована для бездоріжжя завдяки технології Powerglide 2. Оптимальний профіль зубців забезпечує високу ефективність, оскільки перемикання здійснюється швидко та точно як вгору касетою, так і вниз.

Встановлені на байк чотирипоршневі дискові гідравлічні гальма Shimano BR-MT420 вирізняються стабільними гальмівними характеристиками та високим відгуком у будь-яких умовах. Чотири поршня забезпечують ширшу площу контакту колодок із ротором, а також мають різний діаметр і підводяться за певним алгоритмом. Спочатку ротор притискається поршнями меншого діаметра, а потім потужнішими, більшого діаметра. Такий підхід запобігає розгойдуванню ротора та неабияк знижує шумові ефекти, що виникають під час гальмування. Технологія One Way Bleeding запобігає потраплянню повітря в систему, що протистоїть різним неполадкам гальм у найневідповідніший момент. Гальмівні ручки мають широкий діапазон регулювання, що дає змогу підлаштувати їх під індивідуальні вимоги райдерів із різним стилем їзди. Ротори на павуках серії RT64 мають високу торсійну жорсткість і вищі характеристики тепловідведення, що робить роботу гальм у складних умовах ефективнішою.

Колеса зібрані на бустових втулках Shimano MT400B, ободах Ambrosio E30 і E35, спицях DT Champion 2.0 і взуті в покришки Schwalbe Nobby Nic Performance. Встановлений вилсет — це "родзинка" цього байка, адже вони мають різний діаметр, що відкриває багато переваг для ефективної їзди. Різній діаметр коліс позначається терміном "Mullet Setup". Це особливий підхід до підбору діаметра, можливі мінуси якого поглинаються правильною структурою геометрії. Такий байк має переднє 29-е колесо, а заднє — діаметром 27,5 дюйма. Переднє колесо надає впевненості та більше контролю на кам'янистих і кореневих зонах, адже воно легше котиться через перешкоди, відповідно менше ударів припадає в кермо, а сам велосипед їде стабільніше. Заднє ж колесо дає більше простору для маневрів над таким, що особливо помітно під час стрибків і крутих спусків. У Вас буде менше шансів зачепитися за протектор штанами, а повороти проходитимуть набагато краще. До того ж через менший діаметр заднього колеса велосипед краще надається розгону, а на набір швидкості витрачається менше енергії. Це особливо позитивно впливає на економію дорогоцінного заряду батареї.

Втулка надійна та довговічна, оскільки якісні підшипники захищені добрими ущільнювачами. Алюмінієвий корпус зі сталевою віссю забезпечують високу жорсткість, водночас не збільшуючи її вагу. Нові покришки від Schwalbe — це універсал, який забезпечує ефективність у будь-якій ситуації, незалежно від погоди та місцевості. Вони обладнані сучасним протектором, який досить стійкий на пухких стежках, щоб без проблем проходити перетяну місцевість будь-якої складності. Збільшені проміжки між шипами допомагають колесу позбуватися налиплого бруду, а завдяки особливому розташуванню центральних шипів досягається висока ефективність набору швидкості та гальмування.


Bosch Performance CX Gen-4

Двигун пропонує дедалі унікальніші можливості для eMTB. Він компактний, легкий і потужний, поєднує в собі високоякісні матеріали та датчики, що виводить їзду на електровелосипеді на новий рівень.

У новій серії модельного ряду 2021 року, привод має крутний момент у 85 Нм, нові функції в керуванні, більше переваг режиму eMTB і модернізоване програмне забезпечення.

У сумі з якісною Bosch Power Tube місткістю 750 Вт·год велосипедист може проїхати 82 км, використовуючи різні режими з нагоди.




Ключові особливості:

Збільшений крутний момент

Двигун став ще потужнішим, ніж будь-коли. Крутний момент тепер дорівнює 85 Нм, що помітно впливає на ходові якості. Велосипед прискорюється швидше, навіть на низьких частотах обертання педалей, а старт у гору став ще легшим!

Розширене посилення

Extended Boost — це функція для легкого подолання коренів, сходинок і каменів, навіть під час руху вгору. Вона дає Вам змогу легко маневрувати навіть на технічно складних трасах.

Ідеальний контроль

Розширений режим eMTB забезпечує вищий контроль на трасі без потреби перемикати режими їзди. Двигун чутливіше реагує на зусилля райдера, особливо на низьких передачах, що забезпечує досить різкий, але й водночас м'який старт.

Максимальна спритність

Завдяки концепції кількох датчиків, вони виконують понад 1000 вимірювань за секунду, забезпечуючи негайну реакцію на дії райдера.

Термостійкість

Система приводу ефективна та не вимагає частого обслуговування. 16-контактний електродвигун BLDC обладнаний сучасною обмоткою, що робить систему стабільнішою за температурою.

Бортовий комп'ютер Bosch Kiox

Якісний і компактний пристрій, у якому є більшість корисних функцій, необхідних велосипедисту. Комп'ютер може працювати у зв'язці з Вашим смартфоном через спеціальний застосунок eBike Connect, а надійний кольоровий дисплей не викликає дискомфорту під час використання. Окремий блок для керування велосипедом винесений на кермо для підвищеної безпеки, що дає велосипедистові змогу не відвертати увагу від дороги. Велокомп'ютер Kiox здатний записувати всі Ваші поїздки та надсилати дані про них через Bluetooth на Ваш смартфон. Всі ці переваги роблять Kiox ідеальним напарником для поїздок, але зверніть увагу, що Ви маєте бути під'єднані до інтернету.


Нові функції!

Навігація. Ви завжди будете на правильному шляху, завдяки новій функції навігації в Kiox. Комп'ютер допоможе Вам, коли Ви досліджуватимете нові незнайомі райони. Функція запускається за допомогою смартфона. Бортовий комп'ютер під'єднується через Bluetooth і зображає на дисплеї запланований маршрут.

Динамічна орієнтація карти. Нова функція навігації бортового комп'ютера ідеально адаптована до потреб швидких електровелосипедів. Зображення на дисплеї обертається разом із вами в напрямку Вашого руху, водночас вказується відстань до пункту призначення. Це в рази полегшує навігацію.

Просте планування поїздки. Планувати власні поїздки стало ще простіше. Ви зможете легко планувати свої маршрути за допомогою програми eBike Connect або онлайн-портала, а потім передавати їх на Kiox через застосунок. Профіль також можна зв'язати з програмами Komoot і Outdoor Active для розширених можливостей у побудові маршрутів.

Кастомізація віджетів. Для повної індивідуальності пристрою, віджети та показані дані про поїздку можна налаштувати. Отже, Ви адаптуєте пристрій до Ваших власних уподобань. Це дає змогу зосередитися виключно на тому, що Вам потрібно під час поїздки.



Збережені функції.

Запис даних про поїздку. Всі дані про поїздку записуються комп'ютером і копіюються через Bluetooth у застосунок eBike Connect. Всі зусилля можна оцінити після поїздки як у застосунку, так і на онлайн-порталі.

Автоматична синхронізація. Вся інформація завжди під рукою, адже дані автоматично синхронізуються через Bluetooth між Kiox і застосунком eBike Connect. Навіть оновлення програмного забезпечення можна легко завантажити на комп'ютер.

Ведення даних про тренування. Комп'ютер надає всі важливі дані про тренування в реальному часі. Він показує частоту обертання педалей, спалені калорії та особисті оцінки. Це полегшує поставлення та виконання цілей тренування.

Контроль тренування. Kiox можна під'єднати до пульсометра за допомогою Bluetooth. Це дає велосипедисту будь-коли перевірити свою поточну частоту серцевих скорочень, допомагаючи отримувати максимальну віддачу та контроль під час тренувань.

Мотивація. Бортовий комп'ютер повідомить Вас про дані за вашою середньою швидкістю або про її зниження. Це мотивує Вас працювати ще краще. Після поїздки всі записані дані можуть бути передані в застосунок Strava.

Чудовий дизайн. Компактний корпус і комфортний дисплей ідеально вписуються на кермі електровелосипеда, без надмірностей. Екран вирізняється яскравими кольорами та зрозумілим користувацьким інтерфейсом, також він оптимізований для кращої читабельності.

Практичне магнітне кріплення. Комп'ютер швидко демонтується, але надійність не була знижена через швидкість. Завдяки магнітному фіксатору комп'ютер легко встановлюється і знімається, водночас він захищений від утері. Як і в багатьох пристроїв, Kiox має невелику петельку на нижньому краї, яку можна використовувати під ремінець, забезпечивши додатковий захист.



Виносне керування. Кнопки винесені на кермо, прямо в зону досяжності вашого пальця. Вам не потрібно знімати руку з гальма, щоб скористатися комп'ютером. Насамперед це впливає на Вашу безпеку та дає змогу повністю сконцентруватися на керуванні велосипедом.

Режими їзди:

  • Turbo: Максимально потужний;
  • Sport: Потужний асист для універсального використання;
  • Tour: Оптимальний асист для далеких поїздок;
  • Eco: Мінімальний асист для дуже дальніх поїздок;
  • Off: Без асисту, але з функціями велокомп'ютера.

Підтримувані технології:

  • eBike ABS: система екстреного гальмування без наслідків і ризику падінь. (Не йде в комплекті)
  • eShif: система електронного перемикання передач. (Не йде в комплекті)
  • Lock: система блокування двигуна. (Постачається в комплекті).
Клас навантаження й застереження:

KTM Macina Kapoho 7973 підходить для руху на спусках зі швидкістю не вище ніж 40 км/год, за умови, що стрибки не перевищують висоту 120 см. Велосипеди цієї категорії міцніші та надійніші, вони здатні долати складнішу місцевість з понад великими перешкодами та стрибками через більший хід підвіски. Увага, утримуйтеся від використання велосипеда за рамками меж заявленого цільового призначення. Якщо ігнорування рекомендацій призведе до ламання обладнання, виробник має право відмовити в сервісному обслуговуванні.

Рама Macina Kapoho Dimmix SLL-LTE M-0166, Алюміній марки 6061, Хід підвіски: 160 мм
Розмір рами M
Вилка RockShox 35 silver TK 29“
Тип вилки Повітряна, 160 мм
Амортизатор
Suntour Tri-Air 3CR 250 x 70 мм
Тип амортизатора Повітряний
Хід амортизатора/Підвіски 160 мм
Вынос KTM Team Trail 35
Кермо
KTM CompII780 мм
Грипси KTM Comp Lock
Кермова колонка KTM Team eMTB 1.1/8"-1.5"
Кількість швидкостей 12 скоростей (1x12)
Перемикач задній Sram SX Eagle 12 швидкостей
Ручки перемикання Sram SX Eagle eClick
Каретка Інтегрована в двигун
Система шатунів KTM Trail ISIS Q16, Довжина шатунів: 160 мм
Передня зірка Sram X-Sync 2 Eagle на 36 зубців, Кріплення Direct Mount
Педалі MTB-Pedal VPE-527, Платформи, алюмінієві
Касета Sram SX Eagle PG-1210 діапазоном 11-50T
Цепь Sram NX Eagle 12s
Тип гальм
Дискові гідравлічні
Переднє гальмо Shimano M4100, Чотирипоршневий
Заднє гальмо Shimano MT420, Чотирипоршневий
Передний ротор Shimano RT64 203 мм
Задний ротор Shimano RT64 180 мм
Передня втулка
Shimano MT410B на 32 спиці, Ширина: 110 мм, Діаметр осі: 15 мм
Кріплення ротора до передньої втулки Centerlock
Задня втулка Shimano MT400B на 32 спиці, Ширина: 148 мм, Діаметр осі: 12 мм
Кріплення ротора до задньої втулки Centerlock
Підсідельний штир Дропер KTM Comp
Сідло Selle Italia X3 E-Bike
Покришки Schwalbe Nobby Nic Performance, Фолдингові, ISO розмір (ETRTO): Передня 65-622 мм/Задня 70-584 мм
Тип ніпеля Presta
Передний обод Ambrosio E30 Trail на 32 спиці, ISO розмір (ETRTO): 622-30 мм
Задний обод Ambrosio E35 Trail на 32 спиці, ISO розмір (ETRTO): 584-35 мм
Спиці DT Champion 2.0, Чорні
Вага, кг 27,6 кг (без педалей)
Максимальне навантаження 147 кг (з урахуванням екіпірування)
Двигун Bosch Performance CX 4-го покоління
Крутний момент 85 Нм
Максимальна швидкість 25 км/год
Тип приводу Асистевий
Дисплей/Комп'ютер Bosch Kiox TFT з виносним керуванням
Батарея Bosch Power Tube 750 Вт*Ч
Зарядний пристрій Стандартний Bosch 4A
Основні атрибути
ВиробникKTM
КолірСріблястий
  • Ціна: 246 360 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner