Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Шпалери Lanita вінілові на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій (0,53х15м.)

Код: 13496543-4820
Код: 13496543-4820
Фото № 1 Шпалери Lanita вінілові на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій (0,53х15м.)Фото № 2 Шпалери Lanita вінілові на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій (0,53х15м.)

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
Інтернет-магазин №1
Рейтинг продавця:
4.0

Товар в наявності

217 ₴

Огляд Шпалери Lanita вінілові на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій (0,53х15м.)

Шпалери Lanita на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій 0,53 * 15м. Вінілові шпалери є паперовою основою з покриттям з вінілу різної щільності, які надають шпалерам високу міцність і вологостійкість. Цей вид шпалер має відмінні експлуатаційні характеристики. Щільні та еластичні шпалери з вінілу добре миються та чистяться, а також не вицвітають. Переваги: шпалери міцні та довговічні, не мають у своєму складі алергенів, добре поглинають звук, вирівнюють поверхню, не вигоряють і не деформуються з часом, можуть піддаватися вологому збиранню.
Шпалерна фабрика «Вініл» є визнаним лідером ринку не лише в Україні, а й у країнах СНД та Європи. За довгий час роботи фабрика стала провідним виробником оригінальної та високоякісної продукції. Під відомою торговою маркою «Ланіта» підприємство випускає повний асортимент шпалер європейського класу на паперовій та флізеліновій основі. За роки завзятої та сумлінної праці шпалерна фабрика «Вініл» заслужила довіру споживачів та повагу з боку партнерів та конкурентів. Такий успіх став можливим завдяки постійному вдосконаленню технологій виробництва, досконалому знанню потреб ринку та незмінно високій якості продукції, що виробляється. Компанія має найсучаснішу технологічну базу серед шпалерних підприємств України та СНД. Висока продуктивність досягнута шляхом запровадження замкнутого циклу виробництва, при якому на всіх етапах використовуються виключно власні ресурси: дизайн студія, ділянки лазерного гравіювання прокатних валів та підготовки вінілових паст, а також сучасні виробничі лінії, що дозволяють випускати понад 3 млн. рулонів шпалер на місяць.
Купити Шпалери Lanita вінілові на паперовій основі Орбіта НКП9-0771 синій (0,53х15м.) ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Призначення У кабінет
Основа Папір
Матеріал покриття Вініл
Розмір 0.53 x 15 м
Особливості Вологостійкі
Колір Синій
Комплектація Шпалери
Інструкція
Гарантійний талон

Гарантія

Гарантійний термін 14 днів
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.