NOKIAN Snowproof 2 SUV 295/40R21 111V

Код товара: 40828

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: NOKIAN;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 295;
    • Профиль: 40;
    • Диаметр: R21;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 111 - до 1090 кг;
11276 грн
В наличии

Детальное описание

Nokian Tyres Snowproof 2 — безпечна та надійна зимова шина преміум-класу для водіїв легкових автомобілів. Найважливішою особливістю шини є високий рівень безпеки взимку за будь-яких умов, оскільки шина має чудові характеристики на снігу, сльоті та під час дощу.
Nokian Snowproof 2 – спрямовані легкові шини, розроблені для використання у м'яких зимових умовах країн Центральної Європи. Шини забезпечують безкомпромісні характеристики на снігу, сльоті та мокрому асфальті, де показують гарну чуйність на рульове управління та передбачуваність у поведінці. Виробник запевняє, що безпека цих шин не залежить від того, чи їдете ви швидкісними автобанами, звивистими гірськими дорогами або пересуваєтеся у жвавому міському трафіку.
ЕКСПЕРТ НА СНІГУ
Nokian Tyres Snowproof 2 впорається із мінливою зимовою погодою завдяки передбачуваній керованості та удосконаленим функціям безпеки на мокрих, сухих, злітавих та засніжених дорогах. Це досягається завдяки концепції Alpine Sense Grip, яка є унікальним поєднанням відмінного зчеплення та передбачуваного та збалансованого управління. В основі концепції: спеціальний малюнок протектора, ламелі та гумова суміш, які працюють разом, забезпечуючи безпечне та комфортне водіння.
ЗЧЕПЛЕННЯ, КОНТРОЛЬ ТА СТАБІЛЬНІСТЬ - ПІДВІЙНА ЗОНА БЕЗПЕКИ (DUAL ZONE SAFETY)
Для забезпечення максимального комфорту та першокласної безпеки протектор шини поділ на дві функціональні зони. Концепція Dual Zone Safety складається з Grip Zone (зона зчеплення), яка забезпечує вражаюче зчеплення зимою, та Handling Zone (зона керованості), яка відповідає за контроль та стабільність. Grip Zone, що складається з невеликих блоків та агресивних ламелей, покращує зчеплення зі снігом та гальмівні властивості шини. А Handling Zone сприяє чудовій керованості на сухих дорогах та на високих швидкостях.
НАДІЙНА В ДОЩ
Гумова суміш Alpine Grip 2.0 є надійною для вимогливих та суворих зимових умов, але водночас забезпечує високу продуктивність у теплу погоду. Шина ефективно адаптується до підвищення та зниження температури, оскільки суміш залишається гнучкою та чіпкою в широкому діапазоні умов. Нова суміш також має високий вміст силіки, що забезпечує краще зчеплення з мокрою дорогою. Покращений опір коченню забезпечує економію енергії та знижує шкідливі викиди.

Nokian Snowproof 2 SUV – спрямовані шини для кросоверів та міських позашляховиків, орієнтовані на експлуатацію у м'яких зимових умовах країн Центральної Європи. Шини забезпечують безкомпромісні характеристики на снігу, сльоті та мокрому асфальті, де показують гарну чуйність на рульове управління та передбачуваність у поведінці. Виробник запевняє, що безпека цих шин не залежить від того, чи їдете ви швидкісними автобанами, звивистими гірськими дорогами або пересуваєтеся у жвавому міському трафіку.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.