690 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Вас та ваших гостей, безперечно, привабить та зацікавить незвичайний зовнішній вигляд ножів Berlinger Haus Forest Line BH-2286, а якість приємно здивує. Леза ножів чорного кольору виготовлені з нержавіючої сталі з алмазним покриттям та лазерним заточуванням, завдяки чому вони значно повільніше тупяться. Ручки, виготовлені з бакеліту, відрізняються стійкістю до пошкоджень, не ковзають і завдяки своїй ергономічній формі зручні у використанні. У набір Berlinger Haus Forest Line BH-2286 входять: 2 японські ножі Santoku 17.7 і 9 см, ніж для хліба, овочів, універсальний та кухарський, так що ви з легкістю приготуєте салат, борщ, м'ясо чи рибу. Завдяки тому, що рукоятка та лезо добре збалансовані, ви не тільки не втомитеся, а й відчуєте себе справжнім шефом. Також варто відзначити, що упакований набір у гарну подарункову коробку.
Призначення ножа
кількість (довжина леза) для хліба: 1 (20 см), для чищення овочів: 1 (9 см), кухарський: 1 (20 см), універсальний / кухонний: 1 (12,5 см), японський ніж Santoku: 2 (17,7 см, 9 см)
Характеристики
Тип Набір ножів із 6 предметів
Характеристики ножів
Матеріал леза нержавіюча сталь з алмазним покриттям
Матеріал рукоятки бакеліт

Ще не було питань.