Кондиціонер Daikin FTXF20A/RXF20A

Кондиціонер Daikin FTXF20A/RXF20A

27 500 грн.

В наявності

27 500 грн.

Код товара: 117188
Категорії: , ,

Опис

Інверторна спліт-система Daikin FTXF20A/RXF20A – новинка 2018 року у сегменті недорогих кондиціонерів від компанії Дайкін. Ця модель відрізняється найвищим рівнем енергозбереження, надійності, має велику кількість додаткових функцій та налаштувань, при цьому відрізняється дуже привабливою ціною.

Daikin FTXF20A/RXF20A здатний підтримувати оптимальну температуру у приміщеннях площею до 20 м.кв, холодопродуктивність досягає 2 кВт, теплопродуктивність 2,5 кВт у режимі підвищеної продуктивності 2,6 та 3,5 кВт відповідно.

Основні переваги Daikin FTXF20A/RXF20A

  • Використання нового інверторного компресора (Swing compressor) у поєднанні з фреоном R32 забезпечило дуже високий рівень енергоефективності – А++ у режимі охолодження А+ у режимі нагрівання.
  • Завдяки інверторному компресору, опрацьованій конструкції внутрішнього та зовнішнього блоків та якісним матеріалам рівень шуму від спліт-системи Daikin FTXF20A/RXF20A зведений до мінімуму.
  • Ви можете керувати цим кондиціонером через інтернет за допомогою смартфона або ПК, через спеціальний додаток, дану можливість забезпечує онлайн-контролер.
  • Режим роботи Еcono дозволить вам обмежити потужність кондиціонера у випадку якщо електрична мережа будівлі перевантажена і необхідно суворо контролювати кількість і потужність споживачів, що підключаються.
  • Користувачеві доступні додаткові режими роботи як Вентиляція, Осушення, Автоматичний режим роботи.
  • Завдяки сенсору, що відстежує місцезнаходження людей у ​​приміщенні, кондиціонер не направлятиме на людей холодні чи гарячі потоки повітря.

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Режими роботи

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Гарантія від виробника

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер Daikin FTXF20A/RXF20A”“