Інформація
Пошук

Ніж для хліба 200 мм Riviera Arcos (231300)

Виробник: Arcos
Код товару: 138311-05
Артикул: 231300

Скорочений опис


Ніж для хліба 200 мм серії "Рів'єра" Аркос із серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м'якоть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба.Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для профес... Читати далі...

Знайшли дешевше?
1 399 грн

  • На складі

Інформація для покупця
Способи доставки

Способи доставки

Ми відправимо ваше замовлення в будь-яку точку України

Способи оплати

Способи оплати

Ми гарантуємо безпечну оплату

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів про наш магазин

Ніж для хліба 200 мм серії "Рів'єра" Аркос із серейторним лезом чітко нарізає, не шматує м'якоть та не залишає крихт, тому легко впорається з хрумкою скоринкою хліба.

Серію кованих ножів Arcos Riviera розробили для професійного та домашнього використання.

Лезо ножа для хліба зубчастого виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю. Захистом для пальців під час нарізання служить особлива конструкція п'ятки, що розміщена на кінці леза та робить використання ножа безпечним та надійним.

Рукоятку ножа для хліба серії "Рів'єра" з витонченим дизайном виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножа arcos міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер розташовується на передній частині рукоятки ножа та зменшує навантаження на руку повара під час нарізання. Рукоятка ножа для нарізання хліба пройшла антибактеріальну обробку, стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

Характеристики

  • Вага: 245
  • Довжина леза, мм: 200
  • Країна виробництва: Іспанія
  • Кут заточування: 15
  • Матеріал: Нержавіюча сталь Nitrum
  • Матеріал рукоятки: Поліоксиметилен
  • Серія: Riviera
  • Твердість за шкалою Роквелла: 56
  • Тип: Для хліба
  • Тип леза: Коване

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре