11 960 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Приготувати улюблений ранковий напій - кава, Вам допоможе сучасна кавоварка еспрессо Delonghi ESAM 3200 S, для цього необхідно лише натиснути кнопки і повернути рукоятку. Зробити пишну молочну піну для капучіно дозволить ручної капучинатор. У кавоварці передбачений контроль міцності кави, завдяки якому можна враховувати всі індивідуальні побажання споживача, а унікальна запатентована технологія \ "CRF \" "забезпечить підтримку коректної і постійної температури еспрессо, що є безперечною перевагою в приготуванні смачної кави. У Delonghi ESAM 3200 S є фільтр для очищення води, тому кава буде смачніше і корисніше. Завдяки дренажного відсіку для крапель, біля кавоварки буде завжди чисто, а для максимально якісної і простий очищення в Delonghi ESAM 3200 S передбачена сучасна система самоочищення "
Оснащення
Вибір обсягу порції Так
Дисплей Ні
Додатково Система капучіно: змішує пару, повітря та молоко для отримання ніжної збитої піни для капучіно. Приготування двох чашок кави за заварювання. Програмована кількість кави на порцію. Програмована кількість води на порцію. Електронний контроль температури. Попереднє змочування. Індикація відсутності води та кавових зерен. Жорсткість води, що настроюється. Регулювання подачі пари. Електронний термостат пара та кава. Функція енергозбереження, повне відключення живлення для нульового енергоспоживання Режим очікування. Напруга/частота: 220-240 В/50 Гц. Знімний компактний блок приготування з кількістю кави на порцію, що настроюється. Довговічна кавомолка з регулюванням до 13 ступенів помелу. Можливість встановлення кавових чашок різної висоти. Контейнер для макухи на 14 порцій з індикацією наповненості. Знімний резервуар для води із індикатором рівня води. Знімний піддон для крапель із індикатором рівня води. Новий запатентований термоблок забезпечує еспресо ідеальної температури.
Дренажний відсік для крапель Так
Контроль міцності кави Так
Можливість програмування Так
Можливість фільтрації води додатковим фільтром
Наявність млина Ні
Наявність термосу (для краплинних) Ні
Підігрів чашок Так
Протикапельний механізм Ні
Регулювання ступеня помелу Так
Система самоочищення Так
Функція "cappuccino" ручне приготування
Основні характеристики
Вага, кг) 10
Використана кава зерна, мелений
Колір сріблястий
Об'єм резервуару для води (л) 1.8
Потужність (Вт) 1450
Розміри (мм) 360х285х375
Спосіб встановлення настільна
Тиск (бар) 15
Характеристики
Тип Кавомашина автоматична

Ще не було питань.