Мережева карта D-Link (DFE-551FX)

Мережева карта D-Link (DFE-551FX)
Код товару: 12074
3 111 ₴
Закінчується

Доставка

  • Самовивіз з магазину Setevuha
  • Доставка кур'єром Setevuha
  • Самовивіз з відділення Нова Пошта
  • Доставка кур'єром Нова Пошта

Оплата

  • Оплата готівкою
  • Оплата картою при отриманні
  • Банківський переказ
  • Оплата на розрахунковий рахунок

Гарантія

  • Обмін та повернення товару протягом 14 днів
  • Офіційна гарантія від виробника 12 місяців

Характеристики D-Link (DFE-551FX)

Інформація від виробника

  • Бренд D-Link
  • Гарантія 12 місяців
  • Країна-виробник Китай
  • Країна реєстрації бренду Тайвань

Основні характеристики

Додаткова інформація

Комплектація, зовнішній вигляд та характеристики товару можуть змінюватися виробником без попередження. Рекомендуємо перевіряти їх на сайті виробника перед покупкою

Опис D-Link (DFE-551FX)

DFE-551FX – високопродуктивний мережевий адаптер, що забезпечує ефективне підключення комп'ютера до мережі Fast Ethernet по оптичному кабелю. Адаптер призначений для шини PCI комп'ютера та передає дані зі швидкістю 100 Мбіт/с у напівдуплексному режимі або 200 Мбіт/с у повнодуплексному режимі. Підтримуючи додаткові функції, включаючи черги пріоритетів та VLAN, цей адаптер є ідеальним рішенням для додатків, що потребують високої смуги пропускання, таких як IP-телефонія та відеоконференції.

Надійне підключення по оптиці
Адаптер DFE-551FX дозволяє встановити надійне підключення до комп'ютера через оптичний зв'язок. З його допомогою можна керувати живленням робочої станції або сервера з комутатора Fast Ethernet з оптоволоконного з'єднання. Зі швидкістю передачі даних 200 Мбіт/с у повнодуплексному режимі ця карта добре працює в середовищах з високою електромагнітною інтерференцією, забезпечуючи за допомогою багатомодового оптичного кабелю підключення до комутатора, розташованого на відстані до 2 км.

Wake-On-LAN для керування живленням
Wake-On-LAN (WOL) - це функція Advanced Configuration Power Interface (ACPI), що дозволяє віддалено вмикати/вимикати живлення вимкненого комп'ютера. За допомогою цієї функції адміністратор мережі може надсилати сигнали "wake-up", що призводять до активного стану комп'ютера. Функція WOL забезпечує користувачам відмінну можливість для керування живленням ПК у будь-який час та з будь-якого місця.

Висока продуктивність
Працюючи в режимі Bus Master 32-розрядної шини PCI, адаптер забезпечує високу продуктивність. Режим Bus Master дозволяє передавати дані, минаючи центральний процесор, що дає можливість розвантажити його для виконання прикладних програм.

Керування потоком для мінімізації втрати пакетів
Адаптер підтримує вбудовану функцію керування потоком, забезпечуючи засоби захисту даних під час їх передачі через мережу. При підключенні до комутатора Fast Ethernet, що підтримує керування потоком, адаптер під час пікових навантажень отримує від нього сигнали про переповнення буфера. Після цього адаптер затримує передачу даних до тих пір, поки не отримає сигнал від комутатора, що він готовий до прийому даних.

VLAN для підвищення продуктивності та надійності
Мережевий адаптер підтримує IEEE 802.1Q VLAN, дозволяючи створити кілька підмереж для кожного сервера або комп'ютера та ізолювати пристрої всередині кожної VLAN від решти мережі для підвищення безпеки та контролю над трафіком.

Підтримка черг пріоритетів IEEE 802.1p 
Адаптер підтримує черги пріоритетів 802.1p, дозволяючи передавати по мережі чутливі до затримок програми, такі як потокове аудіо та відео, та VoIP з належним пріоритетом.

Доставка

Самовивіз з магазину, доставка за адресою або у відділення "Нова Пошта"

Оплата

Сплатити покупку можна готівкою, карткою або безготівковим розрахунком

Гарантія

Сертифікована техніка з офіційною гарантією від виробника