NORDEXX WinterSafe 2 225/55R17 97H

Код товара: 41364

  • Сезон: Зимние;
  • Бренд: NORDEXX;
    • Тип авто: Легковой;
    • Ширина: 225;
    • Профиль: 55;
    • Диаметр: R17;
    • Шипы: Нет;
    • Возможность ошиповки: Нет;
    • Индекс нагрузки: 97 - до 730 кг;
2344 грн
В наличии

Детальное описание

Nordexx Wintersafe 2 (Нордекс Вінтерсейф 2) – зимова фрикційна гума, що випускається датською компанією Nordisk Daek Import (NDI). Торгова марка Nordexx займається виробництвом високоякісних шин за низькими цінами на заводах, розташованих у китайській провінції Ціндао. Дана шина призначена для легкових автомобілів та моделей класу SUV, що характеризується відмінними техніко-експлуатаційними параметрами.

Зимові фрикційні автошини Нордекс Вінтерсейф 2 чудово показали себе при рухах по мокрому асфальту та дорогах, вкритих тонким шаром льоду або снігу. Згідно з проведеними тестами, шинами Nordexx Wintersafe 2 у європейській класифікації було присвоєно такі класи:

С - ефективність гальмування;
Е – за рівнем витрати палива.
Експерти також відзначили високий акустичний комфорт гуми та підвищений рівень безпеки при їзді зимовими дорогами.

Дизайн протекторного малюнка автошин Nordexx Wintersafe 2 передбачає велику кількість великих блоків, розділених твердою центральною частиною. Це забезпечує стабільну поведінку автомобіля на дорозі та швидку реакцію шин на команди керма. Завдяки збільшеним блокам у плечовій зоні вироби допомагають впевнено маневрувати, проходити складні повороти. За швидке гальмування по зледенілій трасі відповідають множинні ламелі.

До основних переваг покупки моделі користувачі відносять такі моменти:
- висока якість, зумовлене застосування сучасного обладнання та суворого контролю всіх етапів виробництва шин;
- скорочення гальмівного шляху на мокрих, засніжених та заледенілих трасах у порівнянні з гумою попереднього покоління на 4-5 %;
- широкі водовідвідні канали у поєднанні з великою кількістю дрібних канавок гарантують ефективне самоочищення гуми в процесі руху по зимових дорогах;
- ступінь зчеплення у плямі контакту Нордекс Вінтерсейф 2 збільшено на 6-7%;
- застосування особливої ​​гумової суміші підвищило швидкість адаптації моделі до низьких температур і зробило її стійкішою до механічних пошкоджень, що призвело до підвищення терміну експлуатації;
- посилена конструкція у поєднанні з великою кількістю гострих кромок забезпечує відмінну прохідність складною місцевістю.

Обратите внимание!
  1. Стоимость актуальна на момент оформления заказа.
  2. При покупке менее 4-х единиц товара стоимость может быть выше указанной.
  3. Бывают редкие случаи, когда у нас нет возможности продать менее 4-х единиц товара.
  4. Фото носит исключительно информационный характер. Цвет букв, кол-во канавок, наличие шипов и т.д. уточняйте у менеджеров.