Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 5000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
883 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Глянцевий фотопапір PrintPro для повсякденного струменевого і лазерного друку. Має гладку, глянцеву поверхню. Завдяки паперовій основі і помірним ступенем глянцю, папір підходить для друку фотографій і графіки, як на струменевих, так і лазерних принтерах. Має гарні властивості по вбиранню чорнил та закріпленню тонера. При друку пігментним чорнилом рекомендовано просушувати відбиток щоб запобігти змазуванню з поверхні. Зберігати в сухому місці в стороні від сонячного світла. Температура зберігання від 5°С до 25°С. Не містить шкідливих для здоров"я речовин. Надруковані знімки рекомендовано зберігати в альбомах або в рамках під склом. Ця модель паперу призначена тільки для друку на струменевому принтері та персонального використання.
Характеристики
Формат 10х15 см

Ще не було питань.