• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Код товару:
    FCR-ML3C
  • Доступно:
    Немає в наявностi
Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 5000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
376 грн.
Немає в наявностi
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
MobileLite Duo 3C компанії Kingston - пристрій для читання карт пам"яті microSD, яке повністю сумісний як з новітніми моделями, що мають порти USB Type-C, так і з пристроями, що використовують інтерфейс USB Type-A. Завантажуйте файли і фотографії швидше за допомогою порту USB Type-C, який має універсальний роз"єм для простого підключення до різних пристроїв. Це багатофункціональний пристрій є сумісним з картами пам"яті microSD / SDHC / SDXC, UHS-I і підтримує максимальну швидкість передачі даних карт пам"яті останніх поколінь. Воно має дворічну гарантію, безкоштовну технічну підтримку і відрізняється легендарної надійністю Kingston.
Характеристики
CF ні
Memory Stick ні
microSD/microSDHC/microSDXC є
miniSD/miniSDHC/miniSDXC ні
MMC ні
SD/SDHC/SDXC ні
XD ні
XQD ні
Інтерфейс підключення USB
Інші інтерфейси USB-C
живлення від USB
Кількість USB2.0 ні
Кількість USB3.0 ні
Кількість USB3.1 1
Колір нержавіюча сталь/синій
Розміри 43х18х11 мм
Тип Card reader
Форм-фактор зовнішній

Ще не було питань.